Emilia Nyström viettää beach-kauden tauon lentopallokentillä

Beach volley-kentiltä tuttu Emilia Nyström palaa talvikaudeksi lentopallon naisten Mestaruusliigaan. Nyström nähdään LiigaPlokin kapteenina ja yleispelaajana lauantaina käynnistyvässä sarjassa.

Emilia Nyström Kuva: Lehtikuva

Emilia Nyström odottaa kaudelta hyviä pelejä, voittoja ja mukavaa mieltä. Nyström myöntää, että paluu parketille jännittää.

- Kieltämättä jännittää, se on niin eri laji. Siellä on kentällä kuusi pelaajaa ja beachissa vain kaksi. Sitten se pohja ja aurinko ja kaikki siinä on erilaista. On ihan jännää palata parketille.

Nyström kertoo, että hän on harjoituksissa joutunut vähän kyselemään eri termien tarkoitusta ja katselemaan ympärilleen, mitä muut pelaajat valmentajan ohjeiden jälkeen tekevät. Vähitellen lentopallotermit ovat taas palautuneet mieleen.

Emilia Nyströmillä on selvä suosikki kauden voittajaksi. Toki hän toivoo oman joukkueensa pärjävän hyvin, mutta ennakkosuosikiksi hän nimeää LP Viestin. Sarjasta odotetaan tasaista. Nyström toivookin MM-kisojen synnyttäneen lentisbuumin näkyvän myös kotimaan katsomoissa, sillä jännitettävää riittää.

- Toivotaan, että näkyy ainakin yleisömäärissä ja enemmän voisi tulla vaikka innokkaita aloittelijoita lentopallon pariin. Toivottavasti buumi jatkuu ja vie meitä lentopalloilijoita ylöspäin.

Emilia Nyströmin syrjähyppy lentopallokentille on suunniteltu ja tukee kaksosten Emilia ja Erika Nyströmin tavoitetta Rion olympialaisista

- Kyllä se antaa paljon. Meillä on beachissä neljä kuukautta taukoa. Lentis antaa pallokosketusta, fysiikkaa, nopeutta ja ketteryyttä. Uskon, että kaikkea tämmöistä se tuo meidän beach-kauteen.