Messi ja Neymar huippuiskussa murskajaisissa

Barcelona on pelannut Espanjan liigassa nyt kuusi ottelua päästämättä maaliakaan. Granada kaatui Camp Noulla luvuin 6-0.

urheilu
Neymar, FC Barcelona
Neymar latoi kolme maalia Granadan verkkoon.EPA/Toni Albir

Barcelona ei saanut laukaustakaan maalia kohti keskiviikon maalittomassa tasapelissä Malagan vieraana. Lauantain kotipelissä Granadaa vastaan tehottomuudesta ei ollut enää merkkiäkään, kun joukkue otti murskavoiton 6-0-luvuin.

Kotijoukkueen tykitystä johti Neymar, joka iski kamppailussa hattutempun. Lionel Messi syötti kaksi brasilialaisen maaleista ja täydensi huippuiltaansa iskemällä myös kaksi maalia. Myös isäntien keskikentälle kesällä hankittu Ivan Rakitic osui.

Viime kaudella Tata Martinon alaisuudessa Barcelonan perisynti oli heikko puolustus ja lepsujen maalien päästäminen etenkin erikoistilanteista. Luis Enriquen otettua ohjat käteensä vastaavasta ei ole ollut tietoakaan, sillä katalaanit eivät ole päästäneet yhtään maalia kuudessa liigaottelussa.

Barcelona nousi voiton myötä yksin sarjakärkeen, kun kolme pistettä perässä olevat Valencia ja Sevilla eivät vielä ole pelanneet tällä kierroksella.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat