Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SWE - USA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: THA - CHI
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

"Husso oli loistava, myös Tarkki mies paikallaan"

Oulussa nähtiin Kärppien ja HIFK:n kamppailussa erinomaista maalivahtipeliä. Kummallakin joukkueella oli sekä rakennettuja että vahingossa syntyneitä maalipaikkoja runsaasti.

urheilu
Ville husso
Tomi Hänninen

HIFK:n Ville Husso oli maalivahdeista työllistetympi. Eleettömän varmoja torjuntoja tuli jo varsinaisella peliajalla 34. Varsinkin avaus- ja päätöserissä Husson panos oli vahva. Kärppien Iiro Tarkin patjat ja maski olivat oikeissa paikoissa etenkin toisessa erässä. Maalivahdit saivat ansaitut kehut myös valmentajilta.

  • Tänään oli maalivahtien ilta. Ville Husso oli loistava ja myös Iiro Tarkki mies paikallaan. Kaksi ja puoli erää pelattiin kohtuullisen hyvin.Kyllä noilla paikoilla pitää kuitenkin tehdä maaleja, penäsi Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki.
HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen kehui niinikään Ville Hussoa.
  • Husso pitää tasonsa. Meiltä loistavaa alivoimapelaamista tänään. Rankkareissa vielä Husson voitontahto käänsi voiton meille.
HIFK:n voiton pääarkkitehti Ville Husso oli tyytyväinen jo kauden toiseen voittoon Oulussa:
  • On kivaa pelata tällä hetkellä maalissa. Ei jännitä ja on koko ajan rento fiilis ja itseluottamus korkealla. Tänään jokainen uhrautui ja pelas logolle. Oli hienoa nähdä äijien yhtenäinen peli.
Myös Kärppien Iiro Tarkki on nousukunnossa.
  • Tänään oli hyvää puolustuspeliä. Jatkettiin siitä mihin jäätiin Vaasassa. Tietty harmittaa, että jouduttiin rankkareille. Meillä oli ne paikat hyökkäyspäässä. Nyt on taas löytynyt hyvä meininki. Itsellekin on ollut tärkeää, että on saanut paljon pelejä alle. Sitä kautta saa sen fiiliksen ja se tekee mun homman helpommaksi.

Juhopekka Pietilä, Oulu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat