Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

KTP:n fanit suhtautuivat pettymykseen kaksijakoisesti

KTP:n liiganousun kariutuminen hiljensi 4200-päisen kotiyleisön. Fanien joukossa pettymykseen päättyneeseen kauteen suhtauduttiin varsin kaksijakoisesti.

urheilu

KOTKA. Kuuden eri vuosikymmenen ajan kotkalaisjoukkueiden edesottamuksia seurannut Jorma Arajuuri huokaisi syvään taiston tauottua.

- Tänään oli sellainen fiilis, että kyllä tästä noustaan liigaan, mutta sitten kävikin näin. Pallo kävi kahdesti rimassa ja toisella kerralla jopa kimposi alaspäin, mutta sen lähemmäs emme päässeet. Olisihan se kiva ollut nähdä KTP taas liigassa, Arajuuri tuumasi.

Hannu Leppänen osasi nähdä asiassa positiivisiakin puolia.

- Hallitsimme ottelua ainakin 80-prosenttisesti, mutta emme osanneet tehdä maalia. Ei tässä kuitenkaan päätä pidä pensaaseen laittaa, uutta matoa vain koukkuun. Ehkäpä ensi kerralla meitä lykästää, Leppänen sanoi.

Arajuuri ei innostunut virkaveljensä positiivisista puheista.

- En jaksa uskoa, että ensi kaudella taistelisimme sarjanoususta. Pitää tapahtua ihme, jos näin olisi. Joukkueen pitäisi pysyä kasassa ja se taas on niin kovin monesta asiasta kiinni, Arajuuri sanoi.

- Ei nyt haudata kirvestä vielä, mitä tahansa voi vielä tapahtua. Voimme saada vaikka kabinettipaikan liigasta, Leppänen yritti.

- Ei se ole sama asia kuin pelaamalla nouseminen, Arajuuri muistutti.

KTP hallitsi koko kautta pitämällä ykköspaikkansa sarjassa 26 kierrosta, mutta päätöskierroksella HIFK meni ohi. Leppästä ja Arajuurta nuorempaa polvea oleva Timi Rokka osasi kiteyttää sarkastisesti, mistä KTP:n kannattamisessa on oikeastaan kyse.

- Elämä on ruusuilla tanssimista, on sitten kyse KTP:n tai Suomen jalkapallomaajoukkueen kannattamisesta, Rokka virnuili.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat