Suora

  • Jalkapallon naisten maaottelu: FIN - ISL
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CHN - ESP
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: RSA - GER
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon naisten maaottelu Suomi - Islanti 17.6.
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NGA - FRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: KOR - NOR
  • Urheiluruutu

Donskoi ratkaisi Porin peijaiset

Ässät taipui tiukkojen vaiheiden jälkeen Kärpille jääkiekon SM-liigaottelussa Porissa. Joonas Donskoi ratkaisi Kärppien voiton voittomaalikilpailussa.

urheilu
Joonas Donskoi
Joonas Donskoi ratkaisi voiton Oulun Kärpille.Tomi Hänninen

Ässät ja Kärpät järjestivät sellaiset peijaiset jääkiekkoliigassa, ettei Porin lauantai-illasta sen mukiinmenevämpää voinut odottaa. Pidemmän kaavan kautta Ouluun lähti kaksi ja Poriin jäi yksi piste.

Joonas Donskoi oli ensimmäinen ja ainut, joka onnistui voittomaalikisassa. Näin mittelö kirjattiin Kärpille 3-2.

- Olen tosi ylpeä joukkueesta. Eilisen jälkeen laitettiin ketjut uusiksi ja se toimi. Koko joukkue oli nyt asialla. Kolmas erä oli vain pelaamista tulostaulua vastaan, kuittasi Kärppä-valmentaja Lauri Marjamäki.

- Erittäin hyvin yritettiin myös rankkareita. Ei se helppoa ole. Joukkueelle iso kiitos. Tästä mennään pienin askelin eteenpäin. Nyt valmistaudutaan keskiviikon CHL-matsiin. Pelaamme lohkovoitosta, kuittasi Marjamäki. Kärpät lähti voiton jälkeen bussilla Helsinkiin lentokenttähotelliin. Huomenna aamukone vie
porukan Ouluun. Ei Ässien leirissä päätä pensaaseen laitettu. Pekka Rautakallio sai mukaan myös Michael Ryanin ja Antti Kerälän.

- Lähtökohta oli kuten halusimme. Eka erä oli vauhdikasta, vaikka lahjan siinä annoimmekin. Joukkueen moraali ei vaikuttanut tekemisiin. Toisessa erässä tulimme pikkuisen perässä. Sitoutuminen tuotti jatkossa taas tulosta. Hyvää peliä, kiteytti Rautakallio.

  • Nyt vain käännetään sivua ja mennään eteenpäin. Luonnollisesti tällä oli positiivinen merkitys tiistain HPK-matsiin, ennakoi porilainen.
Aleksi Saarela isännöi nyt vitjaa, jonka toiseksi siiveksi tuli Michael Ryan.

- Viikko on treenattu yhdessä. Hyvä kokonaisuus ja hieno pelaaja. Yrittää neuvoa minuakin, Heti verkot eivät kuitenkaan voi heilua. Hyvä kenttä. Nytkin luotiin tekopaikkoja, mutta emme olleet vielä kypsiä, aprikoi Saarela.

Pelimannin ensimmäinen liigaosuma tällä kaudella sai vielä odottaa.

Jouko Färd
Yle Urheilu

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat