Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Telegraph: Putin käski F1-kuskeja olemaan hiljaa

Talleja ja kuskeja ohjeistettiin olemaan täysin hiljaa Venäjän presidentin Vladimir Putinin edessä kansallislaulun soidessa, kertoo brittilehti Telegraph.

urheilu
Vladimir Putin
Vladimir PutinAlexey Nikolsky / Ria Novosti / Kremlin / EPA

F1:n toimihenkilöille on annettu ennennäkemätön ohjeistus olla täydellisen hiljaa presidentti Vladimir Putinin edessä Venäjän kansallislaulun soidessa sunnuntain Sotshin GP:ssä.

Talleille lähetettiin lauantaina sähköposti, jossa kerrottiin tuoreimmat ohjeistukset. Sähköpostissa pyydettiin Telegraphin mukaan (siirryt toiseen palveluun) täydellistä hiljaisuutta lähtösuoralla kansallislaulun soidessa.

- On väitetty, että F1 on yksi huonotapaisimmista lajeista, mitä tulee kansallislauluihin. Fanien, suuren yleisön ja poliittisten instituutioiden valitukset ovat liian kovia, että niistä voitaisiin olla välittämättä, sähköpostissa kerrottiin.

Kuskeilta ja talleilta ei ole koskaan ennen vaadittu täydellistä hiljaisuutta muulloin kuin muistojuhlissa. Esimerkiksi Espanjan kuningas Juan Carlos tai Englannin prinssi William eivät ole saaneet samanlaista kohtelua kuin Putin.

Sotshin F1-kisa alkaa Suomen aikaa kello 14.

Lähteet: Telegraph

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat