Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Davisista Kärppien sankari - "Maalinteko on perisyntimme"

Kärppien ja TPS:n taistossa ratkaisu jouduttiin hakemaan jatkoajalta. Ajassa 63.08 Patrick Davis ohjasi irtokiekon maaliin ratkaisten voiton isännille.

urheilu
Patrick Davies
Patrick DaviesTomi Hänninen

Jatkoajalle jouduttiin Kärppien maalintekovaikeuksien vuoksi. Avauserässä ja kolmannessa erässä kotijoukkueella oli lukuisia mainoita ratkaisupaikkoja.

- Maalinteko on nyt meidän perisyntimme. Hyvät kaksi pistettä joka tapauksessa, vaikka saumat oli selkeästi kolmeenkin pisteeseen. Davisin maali oli jatkoa ajatellen tärkeä, sanaili Lauri Marjamäki.

Viime otteluissa teräviä otteita esittänyt Sakari Manninen jatkoi hyvällä tasolla, josta esimerkkinä hieno alustus Mika Pyörälän 1-0 osumaan.

- Hyvin tulimme peliin ja paikkoja oli ensimmäisessä erässä useampaankin osumaan. Kaverin kavennuksen jälkeen meidän pelimme vähän lopahti, mutta onneksi kolmannen lopussa taas paransimme ja saimme lopulta ratkaisun jatkoajalla.

Kärppien viikko on todella haastava. Heti keskiviikkona joukkue kohtaa kotonaan Lukon ja viikonloppuna edessä on vieraspelit Tampereella ja Lahdessa.

- Kovalla luistelulla huomiseen Lukko-otteluun. Kaksinkamppailut pitää voittaa ja luistella enemmän kuin vastustaja. Kova matsi tulossa, totesi Manninen.

- Ensimmäinen erä oli meiltä huono, Kärpät tuli aivan kauhealla vauhdilla. Toisesta erästä lähtien olimme pelissä. Jatkoajalle lähdimme riskillä kolmella hyökkääjällä, joka sitten kostautui. Kaaduimme kuitenkin saappaat jalassa. Kyllä Kärpät parempi oli ja ansaitsi voittonsa, myönsi TPS-käskijä Kai Suikkanen.

Juhopekka Pietilä, Yle Urheilu

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat