Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild
  • Erään kirjan elinkaari
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018

Saksan päävalmentaja harmissaan: "Irlannilla oli vain yksi maalipaikka"

Irlanti hyödynsi ottelun ainoan maalipaikan, kun hallitseva maailmanmestari Saksa jatkoi kompurointiaan EM-karsinnoissa.

urheilu
Saksan päävalmentaja Joachim Löw harjoituskentällä.
Saksan päävalmentaja Joachim Löw.EPA

Saksan ryhtiliike jalkapallon EM-karsinnoissa ei onnistunut tiistaina. Puolalle lauantaina 0-2-hävinnyt Saksa pelasi tiistaina kotonaan 1-1-tasapelin Irlantia vastaan. Saksan johti ottelua Toni Kroosiin maalilla, mutta Irlanin John O'Shea tasoitti pelin 94. minuutilla.

Joachim Löw luotsaama Saksa on saanut kasaan kolmesta EM-karsintapelistä vain neljä pistettä. Kesällä Saksan maailmanmestaruuteen johdattanut Löw oli karvaasti pettynyt Irlanti-pelin jälkeen.

- Olemme kaikki pettyneitä. Irlannilla ei ollut ottelussa kuin yksi maalipaikka ja he hyödynsivät sen. Olimme naiiveja viimeisten minuuttien aikana, Löw harmitteli.

- Se oli vaikea peli, sillä Irlannin kaikki pelaajat olivat pallon alapuolella. Meillä olisi pitänyt olla enemmän kärsivällisyyttä.

Irlannin maalin tehnyt keskuspuolustaja O'Shea pelasi ottelussa sadannen maaottelunsa.

- Saksalla oli paljon enemmän paikkoja. Viimeisten minuuttien aikana toivoimme, että saisimme vastahyökkäyksen. Se oli hieno hetki, kun ohitin maailman parhaan maalivahdin, O'Shea iloitsi Manuel Neuerin yllättämistä.

Irlanti on aloittanut EM-karsinnat mainiosti, sillä joukkueella on kasassa kolmesta ottelusta seitsemän pistettä.

- Meillä on joukkueessa fantastinen ilmapiiri, O'Shea summasi.

Suosittelemme

Tuoreimmat