Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Saksan päävalmentaja harmissaan: "Irlannilla oli vain yksi maalipaikka"

Irlanti hyödynsi ottelun ainoan maalipaikan, kun hallitseva maailmanmestari Saksa jatkoi kompurointiaan EM-karsinnoissa.

urheilu
Saksan päävalmentaja Joachim Löw harjoituskentällä.
Saksan päävalmentaja Joachim Löw.EPA

Saksan ryhtiliike jalkapallon EM-karsinnoissa ei onnistunut tiistaina. Puolalle lauantaina 0-2-hävinnyt Saksa pelasi tiistaina kotonaan 1-1-tasapelin Irlantia vastaan. Saksan johti ottelua Toni Kroosiin maalilla, mutta Irlanin John O'Shea tasoitti pelin 94. minuutilla.

Joachim Löw luotsaama Saksa on saanut kasaan kolmesta EM-karsintapelistä vain neljä pistettä. Kesällä Saksan maailmanmestaruuteen johdattanut Löw oli karvaasti pettynyt Irlanti-pelin jälkeen.

- Olemme kaikki pettyneitä. Irlannilla ei ollut ottelussa kuin yksi maalipaikka ja he hyödynsivät sen. Olimme naiiveja viimeisten minuuttien aikana, Löw harmitteli.

- Se oli vaikea peli, sillä Irlannin kaikki pelaajat olivat pallon alapuolella. Meillä olisi pitänyt olla enemmän kärsivällisyyttä.

Irlannin maalin tehnyt keskuspuolustaja O'Shea pelasi ottelussa sadannen maaottelunsa.

- Saksalla oli paljon enemmän paikkoja. Viimeisten minuuttien aikana toivoimme, että saisimme vastahyökkäyksen. Se oli hieno hetki, kun ohitin maailman parhaan maalivahdin, O'Shea iloitsi Manuel Neuerin yllättämistä.

Irlanti on aloittanut EM-karsinnat mainiosti, sillä joukkueella on kasassa kolmesta ottelusta seitsemän pistettä.

- Meillä on joukkueessa fantastinen ilmapiiri, O'Shea summasi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat