Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Tuomaritoiminta puhutti Oulussa - "Ei pysty käsittämään"

Värikäs ja vaihderikas ottelu Oulussa päättyi lopulta vierailija Lukon 6-5-voittoon voittolaukauskisassa. Ottelun jälkeen puheenaiheeksi nousi kuitenkin tuomarityöskentely.

urheilu
Lauri Marjamäki
Lauri Marjamäki, Kärppien vastuuvalmentaja Tomi Hänninen

Kärppien Lauri Marjamäki kommentoi ottelun tauottua:

  • Ei oltu alussa ihan hereillä. Meillä oli kuitenkin nouseva käyrä ja ei luovutettu. Ruvettiin haisemaan joukkueelle. Tosiasia on kuitenkin se, että meillä oli tänään jotain muutakin vastassa kuin vastustaja. Kolme pistettä oli erittäin lähellä tänään sarjajohtajalta.
  • Ensin meidän maali haluttiin nähdä videolta. Sitten toinen tuomareista päätti, että kyseessä oli maalivahdin estäminen. Ei mennäkään videolle. Sitten kaverin vastaavaa ei edes tarkisteta videolta.
  • Ja tuo meidän viimeinen jäähy. Ei pysty vaan käsittään. Oli tänään kyllä niin ylimielistä touhua päätuomariparilta. Kyllä oli sellainen suoritus Kaukokarilta ja Suorsalta, että oksat pois.
Lukon Risto Dufva oli sen sijaan tyytyväinen joukkueensa voittoon:
  • Oli hauska peli. Sellaista vuoristorataa, että on tukka sekaisin vieläkin. Välillä oltiin päällä, välillä alla. Otettiin hieno voitto ja onnistuttiin tänään laajalla rintamalla.
Kärppiin paluun tehnyt Esa Pirnes oli tyytyväinen paluustaan Ouluun.
  • Vuoristoratamainen peli. Meiltä paljon hyvää. Vastustaja sai maaleja hyvällä prosentilla. Osa niistä oli kummallisia. Nieminenkin survoi yhden Karhusen patjoista.
    Kyllä se tuntui, että oli kuusi kuukautta edellisestä pelistä. Liikenopeus oli vielä puutteellinen. Eteenpäin tästä mennään.
Pirnes muodosti pirteän ketjun yhdessä Mika Pyörälän ja Sakari Mannisen kanssa. Molemmat laiturit onnistuivat maalinteossa. Pirnes väläytti osaamistaan oivaltavalla syötöllä Kärppien 2-2 tasoitusmaalissa. Pekka Pietilä, Oulu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat