Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Kummolan haastaja ihmettelee hiljaisuutta vaalin alla

Mika Anttonen haluaisi keskustella jääkiekon tulevaisuutta koskevista aiheista ennen Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajavaalia.

urheilu
Jääkiekko
Anttonen ihmettelee hiljaisuutta vaalin alla

Kalervo Kummolan haastaja Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajavaalissa, Mika Anttonen, ihmettelee vaalin alla keskustelua, josta ei ole tullut keskustelua. Anttonen päätyi lähettämään liittovaltuuston jäsenille perinteisen kirjeen. Kaksisivuisessa kirjeessa Anttonen listaa aiheita, joita hän olisi halunnut nostaa vaalikeskusteluun Kummolan rinnalla.

- Jollakin tavalla jääkiekon tulevaisuutta koskevaa keskustelua pitäisi saada käytyä. Keinoja nyt on vaan ollut vähän tarjolla. Päädyin perinteiseen keinoon kun muutakaan keinoa ei tuntunut olevan, Anttonen selvittää kirjeen lähettämistä.

- Tärkeintä, että valtuutetut saisivat tietää molempien ehdokkaiden näkemykset tulevaisuudesta. Minulla toki ei ole kokemusta vaaleista mutta olettaisin, että avoin keskustelu ja demokratian pelisääntöjen noudattaminen olisi hyvä tapa. Toivoisin, että molemmilla ehdokkailla olisi tasapuoliset mahdollisuudet kertoa valtuutetuille, mihin suuntaan jääkiekkoa pitäisi viedä, Anttonen kertoo.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat