Uransa päättävä Inter-toppari ennen cupin finaalia: "Meillä on mahdollisuus pelastaa kausi"

FC Interin toppari Mathias Lindström päättää urheilijauransa lauantain Suomen Cupin loppuottelussa. Lindströmin mukaan Interillä on uusia taktisia kuvioita cupin finaalia varten.

FC Interin toppari Mathias Lindström vakuuttaa, että turkulaisjoukkueella riittää paukkuja vielä Suomen Cupin loppuotteluun. Kymmenenneksi Veikkausliigassa sijoittunut Inter kohtaa Ylen televisioimassa loppuottelussa lauantaina HJK:n.

- Paukkuja riittää ihan varmasti. Meillä on mahdollisuus pelastaa tämä kausi ja saavuttaa paikka Euroopan kentiltä, Lindström linjasi.

HJK ja Inter kohtasivat liigakaudella kolme kertaa. Suomen mestaruuden voittanut HJK oli parempi kaksi kertaa ja kerran päädyttiin tasapeliin.

- HJK on totta kai suosikki Helsingissä. Kaikki tietää, että HJK on ennakkosuosikki, mutta aikaisemmat kohtaamiset eivät paina vaakakupissa huomenna. Kuka vaan voi voittaa.

Interin takataskussa on uusia jippoja HJK:n horjuttamiseen.

- Olemme harjoitelleet uusia taktisia kuvioita, Lindström paljasti.

Lindström lopettaa pelaajauransa lauantaina.

- Hyvillä mielin päätän pitkän urani. Olen ylpeä saavutuksistani. Vastuu siirtyy nuoremmille.

33-vuotias Lindström on uransa aikana pelannut myös HJK:ssa.

- Minulla on hienoja muistoja sieltä. Siellä on paljon hyviä kavereita ja tuttuja. Olisi kuitenkin hienoa voittaa maan suurin jalkapalloseura cupin finaalissa.

**Kello 14 alkavaa Suomen Cupin finaalia voi jännittää suorana lauantaina TV2:n Yle Puheen ja Yle Areenan välityksellä. **