Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Thaikureita ja urheilujohtamista
  • Jääkiekkokierros

Veikkausliigan sankaripelaaja vaihtaa seuraa

"Tuco" Ariel Ngueugam pelaa ensi kaudella Seinäjoen Jalkapallokerhon riveissä.

urheilu
Tuco
Tuco pelasti Bobbie Friberg Da Cruzin hengen lokakuun alussa.Yle

Kamerunilainen "Tuco" Ariel Ngueugam siirtyy FC Lahdesta Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Neljän Suomessa pelatun kauden aikana 25-vuotias Ngueugam on tehnyt lähes 40 maalia.

- Tuco vahvistaa meidän joukkuetta entisestään. Älykkäänä pelaajana hän sopii hyvin meidän pelisysteemiin ja hän tuo siihen myös jotain. Hänellä on myös kova halu mennä urallaan eteenpäin ja tehdä sen eteen kovasti töitä. Hän sopii myös meidän harjoittelukulttuuriin erinomaisesti. Hän lisää kilpailua pelipaikoista ja ajaa siten myös muita hyökkääviä pelaajia eteenpäin, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kommentoi SJK:n tiedotteessa.

Ngueugam nousi otsikoihin lokakuun alussa pelatussa FC Lahti - IFK Mariehamn -ottelussa, jossa hän pelasti IFK:n riveissä pelanneen ruotsalaisen Bobbie Friberg Da Cruzin hengen. Ngueugam pelasti tajuttomana nurmen pintaan kaatuneen Da Cruzin nopealla ensiavullaan. Veikkausliiga onkin anonut Ngueugamille hengenpelastusmitalia tunnustukseksi hänen esimerkikllisestä toiminnastaan pelikaverin auttamiseksi.

Lähteet: SJK:n tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat