Suora

 • Urheiluruutu
 • Kampaajan kuolema
 • FIFAn jalkapallon naisten MM: puolivälierä NOR - ENG
 • Urheiluruutu
 • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Kiekon kasvoihinsa saanut Kukkonen sairaalaan

Vahvaan Halloween -vireeseen yltynyt kotijoukkue ei jättänyt vierasjoukkue SaiPalle paljoa jossiteltavaa. Lasse Kukkosen loukkaantuminen aiheuttaa jännitystä Kärppien ja maajoukkueen riveissä.

urheilu
Lasse Kukkonen
Lasse Kukkonen. (Arkistokuva)Tomi Hänninen

Kärppien tiiviin puolustuspelin lisäksi isäntien maaleistakin vastasivat puolustajat. Lasse Kukkonen jatkoi "maalivirettään" osumalla kahdesti ja Kukkosen loukkaantumisen vuoksi pelille tullut Vladimir Eminger kerran. Kukkosen vahva iltapuhde päättyi kuitenkin toisen erän puolivälissä, kun mies sai ikävästi kiekon kasvoihinsa. Hän jätti pelin kesken ja kävi sairaalassa kuvauksissa.

 • Lassella on kasvovamma. Hän on juuri päässyt sairaalasta. Kuvia analysoidaan parhaillaan. Se ratkaisee jatkon. Kyllähän Lasse itse oli menossa takaisin jäälle, mutta häntä piti toppuutella, että tarkistetaan tilanne, kommentoi Kärppien lääkäri Jukka Tikanto.
Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen joukkueensa tasapainoiseen esitykseen.
 • Pelattiin todella hyvä ja ehjä 60 -minuuttinen. Puolustettiin vahvasti. Koko joukkueelta todella sitoutunut esitys. Yritettiinhän me kolmannessa erässä päästää vastustaja mukaan peliin kolmella väärällä vaihdolla. Liekö maailmanennätys lajissaan.
 • Meidän nelonen pelasi tänään todella vahvasti. Heidän hyvä liike tuotti vastustajalle jäähyjä. Hallissa oli upea tunnelma. Ensimmäisen kerran tälle kaudelle yli 6000 katsojaa ja hieno Halloween -fiilis. Lähdemme itsekin nyt tällä teemalla syömään. Pitkään ei kestä kuitenkaan olla, kun tiistaina pelataan jo CHL -ottelu.
SaiPan päävalmentaja Pekka Tirkkonen tunnusti Kärppien paremmuuden.
 • Kärpät oli tänään todella hyvä. Se puolusti äärimmäisen tiiviisti. Meillä ei ollut riittävää raikkautta, jotta olisi päästy kunnon paikoille. Viimeinen rutistus puuttui. Sitten tuli muutama pieni virhe, joista todella kompakti Kärpät rankaisi.
 • Bernard oli maalissa hyvä ja Markku Flinck jaksoi jälleen taklata ahkerasti.
Paluun isäntien kokoonpanoon tehnyt Juha-Pekka Haataja pelasi kauden pirteimmän pelinsä:
 • Tämä oli harjoitusviikon tulos. Oli puhuttu, että pakit voisivat nousta enemmän. Nyt se tuotti tulosta. Oli itsellekin helpotus onnistua heti avauserässä. Viime aikoina olen pyrkinyt unohtamaan jääkiekon ja tehnyt muita asioita. Nyt tuntui itsestäkin virkeältä.
Juhopekka Pietilä, Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat