Suora

  • Suunnistuksen EM-kisat: Sprinttiviestit
  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Karoliina Friberg: Maskaraa ripsiin, kun on TV-kamerat paikalla

Illan ainoassa naisten mestaruusliigan lentopallo-ottelussa kohtaavat kotijoukkue HPK sekä LP Kangasala. Lisämausteen otteluun tuovat tv-kamerat, jotka ovat myös paikalla Hämeenlinnassa.

urheilu
HPK:n keskitorjuja Karoliina Friberg.
HPK:n keskipelaaja Karoliina Fribergin torjuntoja tarvitaan myös illan ottelussa. Taustalla amerikkalainen yleispelaaja Alexandra Erwin (11).Ari Lahti / Yle

HPK ja LP Kangasala ovat tulleet toisilleen enemmän kuin tutuiksi tämän kauden lentopallokamppailuissa. Joukkueet kohtasivat jo harjoituskaudella ja mestaruusliigassakin joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, kuten myös Suomen Cupissa. Edessä on siten jo tämän kauden viides kohtaaminen reiluun kuukauteen, kauden käynnistyttyä.

- Tuttu joukkue tulee vastaan, mutta varmaan jotain uuttakin he ovat keksineet meidän varalle. Uskoisin heidän tulevan keskeltä, joten itse on oltava hereillä, toteaa keskitorjujana pelaava Karoliina Friberg.

Lisämausteena kamerat

Illan liigakoitos televisioidaan. Kameroiden saapuminen paikalle vaikuttaa erilailla urheilijoihin, toisiin enemmän ja toisiin vähemmän. Karoliina Friberg ei tunnusta ottavansa lisäpaineita tv-kameroista.

- Itse olen pystynyt pelaamaan aikaisemmin ihan hyvin, mutta osalle pelaajista kamerat tuovat lisäjännitystä. Silloin on vain luotettava omaan tekemiseen ja pelattava omaa peliä. Kamerat pitää unohtaa eikä missään nimessä saa katsoa kameroihin, opastaa Friberg kokemattomampia.

Vaikka itse peli ja pelaaminen ovat keskiössä, vähän on myös panostettava ulkonäköön, kameroiden paikalla ollessa.

- Vähän pitää laittaa ripsiin maskaraa, naurahtaa hyvätuulinen Friberg, poistuessaan keskittymään tulevaan otteluun.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat