Suora

  • Kuninkaallisten ja julkkisten korut
  • Elävä arkisto esittää

UFC:n suomalaistaistelija pitkään sivussa: "Revin jonkun kappaleiksi palatessani"

Tina Lähdemäki joutuu olkapää- ja ranneleikkaukseen, jotka pitävät hänet pitkään sivussa. Seuraava ottelu UFC:ssä on luvassa todennäköisesti vasta vuoden 2015 loppukesällä.

urheilu
Tina Lähdemäki
Tina Lähdemäki Turun Cage 27 -illassa.Jani Mesikämmen

*TURKU. *Vapaaottelija Tina Lähdemäki joutuu pitkälle sairauslomalle olkapää- ja ranneleikkausten takia. Lähdemäki debytoi lajin suurorganisaatio UFC:n riveissä heinäkuussa. Hyvinkääläisen RNC Sports Clubin ottelijan debyytti päättyi tappioon ja hän sai ottelussa Claudia Gadelhaa vastaan myös silmävamman.

Silmävamma esti ottelemisen tämän vuoden puolella, mutta lisää jobinpostia tuli olkapään ja ranteen suhteen. Näillä näkymin Lähdemäki ottelee seuraavan kerran siis vasta vuoden 2015 loppukesästä tai alkusyksystä.

- Joulukuussa leikataan varmaankin olkapää ja toivon, että saisin ranneleikkauksen järjestettyä tammikuulle. Ranne paranee vähän nopeammin kuin olkapää, Lähdemäki kertoi Yle Urheilulle Cage 27 -illassa Turussa.

Sitten kun olen täydessä iskussa, niin revin jonkun kappaleiksi palatessani, kun olen kerännyt kiukkua puoli vuotta.

Tina Lähdemäki

- Minulla on sama olkapää leikattu aiemmin ja olin noin puolessa vuodessa aika kovassa tikissä takaisin. Nyt vähän eri asioita korjataan, niin se on aina siitä kiinni, miten kuntoutusliikkeet lähtevät pyörimään, hän jatkoi.

Leikkaukseen asti 26-vuotias hyvinkääläinen kertoo kuitenkin harjoittelevansa lähes täysipainoisesti. Olkapään ja ranteen kanssa hän joutuu varomaan, mutta pyrkii mahdollisimman hyvään kuntoon ennen leikkauksia.

- Valitettavasti joutuu odottamaan seuraavaa matsia pitkään. Olisin halunnut otella tänä vuonna vielä, mutta näimme parhaaksi, ettei tuohon paikkaan kannata vähän rikkinäisenä lähteä kokeilemaan. Se on myös UFC:lle ok, Lähdemäki kertoi.

- Sitten kun olen täydessä iskussa, niin revin jonkun kappaleiksi palatessani, kun olen kerännyt kiukkua puoli vuotta, hän jatkoi hymyillen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat