1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Suomalaisottelija sai pikakomennuksen titteliotteluun

Eeva Siiskonen pääsee nopealla aikataululla ottelemaan Cage Warriorsin tittelivyöstä ensi lauantaina Lontoossa.

Kuva: Yle

Vapaaottelija Eeva Siiskonen pääsee neljäntenä suomalaisena ottelemaan Cage Warriorsin tittelivyöstä. MMA Imatran ottelija sai pikakomennuksen Euroopan suurorganisaation kääpiösarjan ensimmäiseen titteliotteluun, kun Agnieszka Niedzwiedz vetäytyi kamppailusta Pannie Kianzadia vastaan.

Siiskonen (3-1-0) ja Kianzad (6-0-0) kohtaavat tulevana lauantaina Cage Warriors 74 -tapahtuman toisessa pääottelussa Lontoossa. Suomalainen on ollut Cage Warriorsin sopimusottelija jo viime vuodesta, mutta hän on odotellut ensimmäistä otteluaan jalkavamman takia pitkään.

– On niin sanoinkuvaamattoman mahtavat fiilikset, ettei mitään järkeä. Lähden täydellisenä altavastaajana ja se sopii minulle mainiosti! Olen treenannut Cage Warriorsia varten Carelia Fightista saakka, joten pikainen aikataulukaan ei tuota ongelmia, Siiskonen kertoi FightSportille. (siirryt toiseen palveluun)

Ennen Siiskosta Cage Warriorsin tittelistä ovat suomalaisista otelleet Mikael Silander, Joni Salovaara ja syyskuussa historiallisen suomalaismestaruuden ottanut Toni Tauru.