Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Kuninkaallisten ja julkkisten korut
  • Urheiluruutu

Jokerien hurja vierasvire jatkuu – Moses yksin maalipörssin kärkeen

Ville Leinon ja Doug Sheddenin Medveščak Zagrebista ei ollut vastusta Jokereille lauantaina. Steve Mosesin 3-1-osuma nosti hänet maalipörssin kärkeen.

urheilu
Jokerit juhlii Helsingin illassa
Tomi Hänninen

Jokerit otti 3-1-vierasvoiton Medveščak Zagrebista lauantaina KHL-kierroksella. Voitto oli helsinkiläisille jo kauden 22:s, kun otteluja on takana 30 kappaletta. Vieraskentällä Jokerit on voittanut 14 ottelustaan peräti kaksitoista.

Jokerit siirtyi johtoon Johan Harjun maalilla toisessa erässä. Niko Kapanen pelasi kiekon poikittain ja ruotsalainen laukoi avausmaalin suoraan syötöstä. Kotijoukkue tuli kuitenkin nopeasti tasoihin Mark Floodin maalilla. Kiekko pyöri Henrik Karlssonin maalin edessä pitkään ja lopulta Flood survoi sen sisään joukkuekaveri Ville Leinon katsellessa vieressä. Suomalaishyökkääjä sai maaliin syöttöpisteen.

Erän lopussa Jokerien Petteri Wirtanen laukoi toisen maalinsa yhtä monessa ottelussa. Petr Koukal pelasi kiekon syvään, josta Linus Omark heitti sen upealla kääntösyötöllä Wirtaselle. Keskushyökkääjä otti kiekon haltuun luistimella ja laukoi sen ohi maalivahti Mark Owuyan.

Toisessa erässä myös tunteet kuumenivat. Jokerien Semir Ben-Amor ja Nathan Perkovich vaihtoivat muutaman iskun ja joutuivat kähinästään 2+2 minuutin jäähylle.

Päätöserässä Steve Mosesin kauden 19:s osuma ratkaisi ottelun. Yhdysvaltalainen siirtyi maalinsa myötä yksin KHL:n maalipörssin kärkeen ohi Pietarin SKA:n Ilja Kovaltshukin.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat