Pool-legenda paikansi joukkueen heikon lenkin - "Huonompi kuin Dracula"

Liverpoolin menestysjoukkueen maalilla 1980-luvulla torjunut Bruce Grobbelaar ei ole vakuuttunut Simon Mignoletin otteista.  

Simon Mignolet Kuva: EPA

Grobbelaarin mukaan Liverpoolin kehno alkukausi ei johdu ainoastaan Luis Suarezin lähdöstä ja Daniel Sturridgen loukkaantumisesta, vaan osasyyllinen on tolppien välissä seisova Mignolet.

- Hän ei hallitse aluettaan. Kyllä, hän on loistava laukausten torjuja. Liverpool-fanit haukkuivat minua viime kaudella ja sanoivat, että olen liian ankara häntä kohtaan. En ole liian ankara. En ollenkaan, Grobbelaar, 57, kertoi.

- Olen verrannut häntä Draculaan ja todennut, että hän on huonompi. Dracula ainakin tulee välillä ulos arkustaan. Hän näyttää vain seisovan viivalla ja ei muuta. Maalivahdin on hallittava koko aluettaan, eikä vain vitosen viivalle asti, Zimbabwen ex-maajoukkuevahti sanoi.

Grobbelaarin mukaan belgialaisvahti päästi viime kaudella liikaa maaleja.

- Mikä tahansa joukkue, joka päästää yli 50 maalia, ei pitäisi päätyä sarjassa toiseksi. Tämä seikka verhottiin ja jätettiin suosiolla Suarezin sekä Sturridgen loiston varjoon.

- Alakerta täytyy tilkitä. Hanki itsellesi maalivahti, joka pystyy päästämään kaudessa vain 30 maalia tai vähemmän, Grobbelaar päätti.

Liverpool tarvitsee illalla kipeästi pisteitä, kun joukkue kohtaa Mestarien liigassa bulgarialaisen Ludogoretsin.