Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmän finaali
  • Painin MM, vapaapaini
  • Painin MM, naisten paini
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmän finaali
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmä
  • Painin MM: Naisten paini

Sasu Salinille loukkaantumisessa takapakkia

Olimpija tarvitsisi Sasu Salinia pikaisesti takaisin kentille, sillä ljubljanalaisjoukkue on kärsinyt viime aikoina pahoista loukkaantumisista.

urheilu
Sasu Salin
Sasu SalinEPA

Nilkkavammasta kärsinyt koripalloilija Sasu Salin potee edelleen nilkkaansa, joka ei ole parantunut odotetulla tavalla. Lauantaina tuli kuitenkin hyviä uutisia, ettei mistään vakavammasta ole kyse.

Salin on ollut jo muutaman viikon sivussa, kun alkuperäinen toipumisennuste oli pari viikkoa. Salin palasi viime maanantaina joukkueen harjoituksiin, mutta nilkka ei kestänyt vielä täysipainoista harjoittelua ja se meni hieman pahemmaksi. Lauantaina tulleiden magneettikuvien perusteella vamma ei ole kuitenkaan vakava.

- Se on vähän turvoksissa ja siellä on kipupisteitä, mutta magneettikuvat eivät osoittaneet, että nivelsiteissä olisi mitään uusia venähdyksiä. Nyt mennään päivä kerrallaan, mutta keskiviikkoinen Eurocupin ottelu Szolnokia vastaan voi tulla vielä liian aikaisin, Salin valottaa tilannettaan.

Olimpija tarvitsisi Salinia pikaisesti takaisin kentille, sillä ljubljanalaisjoukkue on kärsinyt viime aikoina pahoista loukkaantumisista. Salinin lisäksi sivussa ovat olleet pitkäaikaispotilas Dino Muric ja takamies Luka Rupnik. Vielä kun listalle lisätään joukkueesta pois siirtynyt huippusentteri Mirza Begic, niin Olimpijan rivit ovat tällä hetkellä varsin harvat. Se on näkynyt myös joukkueen tuloksissa, sillä ennen lauantain tärkeää voittoa Skopjesta Adrianmeren liigassa, joukkue oli hävinnyt kolme peräkkäistä peliä keskimäärin 22 pisteen erolla.

- Pelit ovat olleet vähän vaikeita ja se on ehkä näkynyt. Pitäisi vain yrittää pärjätä niillä pelaajilla mitä on käytettävissä, mutta onhan se vaikeaa.

Olimpijan seuraavana haasteena siintää tärkeä ottelu Eurocupissa Szolnokia vastaan. Voitolla Olimpija käytännössä inetöisi paikkansa seuraavalla kierroksella, mutta tappio vaikeuttaisi asetelmia.

- Jos voitamme, niin olemme aika varmasti jatkossa. Jos häviämme, niin täytyy toivoa, että pelit menevät meidän kannalta suotuisasti. Eihän se mikään paras tilanne ole, etteivät pelaajat ole kunnossa ja tuollainen tärkeä peli on tulossa. Toivotaan, että hoidetaan siitä huolimatta, Salin päättää.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat