Suora

  • Urheiluruutu

Suomen joukkueessa varottu infoähkyä – "Olemme kartalla"

Suomen salibandymaajoukkue on valmistautunut Ruotsi-otteluun jo kauan. Pelaajakoordinaattori Jussi Jäntin mukaan pelaajat tietävät, mihin pitää iskeä.

urheilu
Suomi tuulettaa maalia.
Ville Vuorinen

Suomi joutuu ensimmäistä kertaa tiukan paikan eteen Göteborgin MM-kisoissa, kun se pelaa tiistai-iltana viimeisen alkulohkon ottelunsa Ruotsia vastaan. Suomen maajoukkueen pelaajakordinaattori Jussi Jäntti kertoi Yle Urheilulle, että joukkue on valmistautunut otteluun jo pitkään.

Kaveri on tehnyt kovasti töitä, mutta me koitamme pysyä leikissä mukana.

Jussi Jäntti

- Ruotsia on analysoitu ja scoutattu, pelaajat ovat tehneet ryhmätöitä. Olemme tämän syksyn aikana koittaneet tuoda pelaajille tiedoksi sellaisia olennaisia elementtejä, mitä Ruotsin pelissä on muutettu, Jäntti kertoi.

Hänen mukaansa on ollut tärkeää, että valmistautumista on tehty pitkään, eikä kaikkea ole täräytetty tietoiskuina viimeisinä hetkinä.

- Olemme pyrkineet välttämään, ettei pelaajille tule tietoähkyä, liian paljon purtavaa, hän sanoi ja kertoi Ruotsin tuoneen hyökkäyspeliinsä uusia elementtejä.

- Olemme kartalla. Kävimme näitä läpi jo Kanarian-leirillämme ja täällä olemme näyttäneet pelaajille uusia klippejä hyökkäyspeliosioista. Näihin koitamme nyt iskeä. Kaveri on tehnyt kovasti töitä, mutta me koitamme pysyä leikissä mukana.

Salibandyn MM-kisat: Suomi-Ruotsi kello 20.15. Lähetys Yle Femillä ja Areenassa alkaa kello 20.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat