Suora

  • Elävä arkisto esittää

HPK:lla edessä juhlaottelu

Lauantain liigakierroksella HPK juhlii 85-vuotista taivaltaan. Onnistuuko vieraaksi saapuva Lukko tärvelemään HPK:n juhlat?

urheilu
HPK:n hyökkääjä Jesse Saarinen.
HPK:n kultakypärä Jesse Saarinen johtaa myös liigan pistepörssiä.Pekka Rautiainen.

Sarjassa kuudentena oleva HPK saa vastaansa sarjakolmosen Rauman Lukon. Joukkueet ovat kertaalleen tällä kaudella kohdanneet ja tuolloin Lukko oli kotikentällään parempi maalein 4-2. Molemmat joukkueet pääsevät joulutauolle illan ottelun jälkeen, joten kerran pitää vielä puristaa.

Isännillä juhlavuosi

HPK juhlii 85-vuotista toimintaansa tänä vuonna. Illan ottelu toimii myös juhlaotteluna, joten mikä olisikaan ritareille mukavampaa, kuin päästä ottelun jälkeen Aulangon juhlahumuun kolme sarjapistettä rikkaampana.

Pallokerholla on takana puolet tämän kauden runkosarja otteluista, joissa joukkue on latonut enteellisesti kiekon vastustajan verkkoon 85 kertaa. Perinteinen Rinkelinmäen hurmos on saatava juhlaottelussa esiin, sanoo numerolla 85 pelaava Jesse Saarinen.

- Vastaan tulee erittäin kova ja kokenut joukkue. Nyt on ehdottomasti saata ekalle kympille perinteinen Rinkelinmäen hurmos päälle, niin hyvä tulee, sanoo Saarinen.

Onko numero 85 enne?

”Juhlapaita numero 85", päällä pelaava joukkueen kultakypärä Saarinen, johtaa tällä hetkellä myös liigan pistepörssiä. Muutaman vaisumman pelin jälkeen pitäisi jälleen päästä pisteiden makuun, sanoo Saarinen.

- Joulutauolle olisi toki kiva mennä pistepörssin kärjessä. Somervuoren Eeron kanssa juteltiin, että nyt muutaman vaisumman pelin jälkeen meiltä vaaditaan onnistumisia. Samalla olisi myös mukavampi juhlia synttäreitä, päättää Jesse Saarinen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat