Mitä tekee Frank Lampard? - "Toivottavasti hän voi jäädä"

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City haluaisi jatkaa Frank Lampardin lainasopimusta, joka ulottuu toistaiseksi vuodenvaihteeseen.

Frank Lampard Kuva: EPA / Dennis Sabangan

Kesällä Chelsean jättänyt Frank Lampard on pelannut hyvän syksyn Manchester Cityssä lainalla. Manageri Manuel Pellegrini toivoo, että New Yorkiin siirtyvä kokenut keskikenttäpelaaja jatkaisi vielä lainasopimustaan.

- Mielestäni hän on todella tärkeä pelaaja meille. Toivottavasti ei ilmaannu mitään ongelmia ja hän voi jäädä tänne, chileläisluotsi kertoi.  

Lampardin oli alun perin tarkoitus lähteä jo tammikuussa Yhdysvaltoihin harjoituskaudelle, kun MLS-liiga alkaa maaliskuussa. Muutaman kuukauden jatkopesti Englannissa saattaa kuitenkin onnistua, sillä ensimmäisen kautensa MLS:ssä aloittavalla New York Cityllä on samat omistajat kuin Manchester Cityllä.

- En voi kuitenkaan sanoa vain meidän puolestamme, että näin tapahtuu. Hänellä on lainasopimus vain joulukuun loppuun ja sopimuksen osapuolena on toinenkin seura, Pellegrini totesi. 

Lampard, 36, on esiintynyt tällä kaudella hyvin Cityn keskikentällä. Chelsea-legenda on pelannut 10 Valioliiga-ottelua ja tehnyt niissä kolme maalia. Yaya Toure lähtee tammikuussa Afrikan mestaruuskisoihin, joten Pellegrini tarvitsee syvyyttä keskikentälleen.  

Valioliigassa toisena oleva City kohtaa tänään Leicesterin vieraskentällä klo 17.