Suora

  • Superpesiksen finaalit

TPS tuhlasi, Pelicansilta vietiin maali - "Iso työmaa edessä"

Lahtelaiset iskivät jatkoajalla 3-2-voiton tappiokurimukseen joutuneesta TPS:sta.

urheilu
Juha Leimu kuvassa
Pelicansin Juha Leimu Tomi Hänninen

Lahdessa Pelicans oli ratkaista ottelun TPS:ää vastaan jo varsinaisella peliajalla, kun Juha Leimu iski kolmisen minuuttia ennen loppua ylivoimalla viivasta kiekon verkkoihin.

Tuomarikaksikko Tom Laaksonen-Marko Kovanen ja hylkäsi kuitenkin maalin vedoten siihen, että Juhani Tyrväinen oli maskissa maalivahdin alueella.

Screenin hidastus näytti kuitenkin aivan muuta.

- Mielestäni se ei ollut maalivahdin häirintä, mutta siitä jatkettiin ja onneksi saatiin voitto. Tämä oli todella kuuma peli, mutta lomille on mukavaa lähteä tämän jälkeen.

Leimu summasi joukkueen tahmean alkukauden.

- Meillä on iso työmaa edessä. Taso on vaihdellut ottelusta toiseen ihan liikaa ja nyt pitäisi alkaa voittamaan näitä otteluita putkeen. Tauolla käydään läpi niitä asioita, mistä meidän pelimme kiikastaa. Nyt ollaan saatu pelaajia takaisin loukkaantumisten jälkeen ja se tuottaa tulosta. Toivotaan, että porukka pysyy loppukauden terveenä.

TPS:n Tero Koskiranta harmitteli turkulaisia vaivaavaa tehottomuutta.

- Kyllä meillä oli riittävät paikat ratkaista tämä peli, mutta lopussa vastustaja pääsi ylivoimahyökkäykseen ja se oli siinä. Maalinteko on tässä lajissa yllättävän tärkeää ja siinä epäonnistuttiin tänäänkin.

Koskiranta on kuitenkin luottavainen kevään suhteen.

- Kausi on ollut meidän osaltamme toistaiseksi aika värikäs. Meillä on kuitenkin ihan hyvät lähtökohdat, kun tullaan joulutauolta takaisin. Pystymme luomaan paljon paikkoja kuitenkin otteluissa. Mitään ei ole vielä ratkaistu mihinkään suuntaan.

Jari Haapala, Lahti

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat