Suora

  • Uimahyppyjen MM, sekaparien 3 m:n synkrohyppyjen loppukilpailu

Kärpät päätti Sportin pisteputken - "Tämä on maalintekopeli"

Kärpät puristi raskaan peliviikon päätteeksi 3-1 -voiton Sportista. Isännät pohjustivat pistepotin mainiossa avauserässä. Sport hukkasi puolestaan toisessa erässä omat maalipaikkansa.

urheilu
Lauri Marjamäki
Lauri Marjamäki, Kärppien vastuuvalmentaja Tomi Hänninen

Sebastian Aho onnistui ainoana ohittamaan avauserässä huikeasti torjuneen vierasvahti Hannu Toivosen. Lopullinen ratkaisu oli kotijoukkueen kaunis ylivoimamaali kolmannen erän puolivälin jälkeen. Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki oli erityisen tyytyväinen jouukkueensa valmistautumiseen.

  • Paljon puhuttiin valmistautumisesta. Meiltä sitten loistava avauserä. Hannu Toivonen piti Sportin pelissä.Kaksi jälkimmäistä erää ihan OK peliä. Hieno ylivoimamaali ratkaisi lopullisesti. Meiltä vahva ja sitoutunut esitys. Neljän minuutin alivoima kolmannen alussa hoidettiin myös hienosti. Pelattiin 13 hyökkääjällä, jotta säästyy energiaa. Tomi Karhunen torjui hienosti jälleen. Isot pisteet meille tänään, muikisteli Marjamäki.
Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen harmitteli maalipaikkojen hukkaamista.
  • Avauserä oli meiltä kauden heikoin. Hannu Toivonen piti siinä meidät pelissä mukana. Ei saatu sitten sisään läpiajoa eikä onnistuttu neljän minuutin ylivoimallakaan. Tämä on maalintekopeli. Sitkeitä ja nöyriä oltiin, mutta Kärpät oli hyvä vastus.
Sportin maalilla loistopelin pelannut Hannu Toivonen oli pettynyt ottelun alkuun.
  • Ei oltu ihan valmiina siihen Kärppien alkurynnistykseen. Eka erä meni ohi. Ei riitä, että pelataan pari erää omaa lätkää, vaan pitää olla alusta lähtien hereillä. Ei voi mennä erä tuolla tavalla ohi!
  • Alettiin pelin puolivälissä pelaan sitä omaa juttua. Jalat liikkeelle ja pelataan joukkueena, eikä vaan keskitytä kaverin tekemiseen. Sillä tavalla se paras tulos on aina tullut, oman ruudun täyttämisellä.
Ottelun avausmaalin tehnyt ja nuorten MM-kisoihin valmistautuva Sebastian Aho oli tyytyväinen joukkueensa työmoraaliin.
  • Hyvä peli. Tehtiin paljon hommia. Puolustettiin hyvin loppuun asti ja tehtiin tarvittavat maalit. Hyvät kolme pistettä meille.
  • Kanadaan lähdetään taistelemaan ensin siitä , että päästään lopulliseen joukkueeseen. Varmasti tulee ikimuistoinen reissu. Toivottavasti sitten kultaisen mitalin kanssa kotiin, sitä lähdetään tavoittelemaan.

**Juhopekka Pietilä, Oulu **

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat