Amerikkalaismies yrittää haastaa Cristiano Ronaldon oikeuteen alusvaatekiistassa - ei ole saanut Ronaldoa kiinni

Christopher Renzi omistaa oikeudet CR7-nimeen Yhdysvalloissa. Cristiano Ronaldo ja tanskalainen alusvaatevalmistaja aikovat käyttää CR7-merkkiä Yhdysvaltain markkinoilla.

Kuva: EPA / Toni Albir

Yhdysvaltalainen mies yrittää haastaa jalkapallotähti Cristiano Ronaldoon oikeuteen alusvaatekiistan takia. Mies ei ole kuitenkaan saanut yhteyttä Ronaldoon.

Christopher Renzi haastoi Ronaldon ja tanskalaisen alusvaatevalmistajan oikeuteen heinäkuussa, koska he aikovat käyttää nimeä "CR7" alusvaatteiden myynnissä USA:ssa.  CR7 on Ronaldosta käytetty lyhenne, ja sillä myydeään alusvaatteita ja muita vaatteita Euroopassa. Renzi kuitenkin omistaa nimen oikeudet USA:ssa.

Renzillä oli marraskuun loppuun asti aikaa ilmoittaa Ronaldolle haasteesta oikeuteen, mutta Renzin lakimiehen mukaan he eivät ole tähän mennessä saaneet yhtä maailman kuuluisimmista urheilijoista kiinni.

Lakimies Michael Feldhuhnin mukaan espanjalainen virkailija meni Real Madridin päämajaan ja yritti jättää paperit sinne, mutta Real ei suostunut ottamaan papereita vastaan, koska haaste ei koske heitä. Nyt he yrittävät toimittaa papereita Ronaldon kotiin.

Juttua hoitava tuomari on antanut Renzille aikaa maaliskuun 26. päivään asti löytää Ronaldo ja toimittaa hänelle paperit.

Renzi sai oikeudet nimeen vuonna 2009. Se viittaa hänen nimikirjaimiinsa ja syntymäpäiväänsä, lokakuun seitsemänteen.