Suora

  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Uskomaton satutarina - viidessä vuodessa muurarista Valioliigan maalipyssyksi

QPR:n Charlie Austinin tarina on manageri Harry Redknappin mukaan kuin suoraan sarjakuvalehtien sivuilta.

urheilu
QPR:n Charlie Austin (vas.) ja Bobby Zamora (oik.) juhlivat maalia.
QPR:n Charlie Austin (vas.) on toimittanut pallon maaliin. Joukkuekaveri Bobby Zamora (oik.) rientää onnittelemaan. (arkistokuva)EPA / Kieran Galvin

Englannin Valioliigan häntäpäässä kamppaileva QPR otti lauantaina tärkeän voiton, kun West Bromwich Albion kukistui 3-2. QPR:n sankari oli kaikki kolme maalia paukuttanut kärkimies Charlie Austin.

25-vuotias Austin on tehnyt Valioliigassa tällä kaudella jo 11 maalia. Kärkimiehen ura on toistaiseksi ollut todellinen tuhkimotarina.

Austin aloitti uransa Englannin alasarjoissa edustaen sellaisia suuruuksia kuin Kintbury Rangers, Hungerford Town ja Poole Town. Tuolloin amatöörinä pelannut hyökkääjä työskenteli samalla muurarina.

Kaudelle 2009-10 Austin teki sopimuksen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen Swindonin kanssa ja ura on ollut nousukiidossa siitä lähtien. Tarina on etenkin nykyjalkapallossa todella harvinainen.

- Tämä on mainio tarina jokaiselle nuorelle kaverille, joka katsoo tai pelaa jalkapalloa. On nuori poika, joka kamppailee vuosia alasarjoissa, lyö sitten yhtäkkiä läpi ja pelaa nyt Valioliigaa. Se on sarjakuvamateriaalia, QPR:n manageri Harry Redknapp kuvaili.

- Austin on mainio poika ja tällaista ei voisi toivoa tapahtuvan mainiommalle kaverille.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat