Suora

  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: Puolivälieräottelu USA - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, puolivälieräottelu USA - FIN
  • SM-liigan kolmas loppuottelu Kärpät-HPK
  • Jääkiekon Nordic cup: FIN - SWE
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Suomalaislupauksella vahva debyytti NCAA-seurassa

Alex Murphy siirtyi täksi kaudeksi Florida Gatorsin riveihin. Tulosta tuli heti ensimmäisessä ottelussa.

urheilu
Koripallo yleinen
EPA

Suomalaisamerikkalainen koripallolupaus Alex Murphy pelasi lauantai-iltana ensimmäisen ottelunsa Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA-seura Florida Gatorsin riveissä. Wake Forestia vastaan pelatussa ottelussa 27 minuuttia peliaikaa saaneen Murphyn, 21, debyytti Gators-paidassa meni nappiin.

Viime kauden jälkeen Dukesta Floridaan siirtynyt laitahyökkääjä pussitti yhdeksän pistettä, kahmi neljä levypalloa ja keräsi tililleen kaksi riistoa ja blokkia. Florida voitti ottelun pistein 63-50. Neljä ottelua putkeen voittanut Gators on saalistanut kauden 11 ottelustaan seitsemän voittoa.

- Olin todella innoissani päästessäni kentälle jätkien kanssa. Peli oli hieman lepsua, mutta oli kiva päästä ensimmäistä kertaa kentälle taistelemaan, Murphy totesi seuransa verkkosivuilla.

Peräti 206-senttinen ja yli satakiloinen Murphy keräsi ottelun jälkeen kehut Gators-luotsi Billy Donovanilta.

- Hän on iso, tarpeeksi vahva ja pystyy nappaamaan levypalloja. Hän pystyy vaikuttamaan peliin. Oli mukava nähdä hänet kentällä, Donovan kommentoi.

Lähteet: Gatorzone.com

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat