Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kiveen hakatut: Toinen tuotantokausi

Kiveen hakatut -radiosarjan toisella tuotantokaudella vuonna 2008 tutustuttiin muun muassa Jonni Myyrän värikkääseen tarinaan.

urheilu
Jouko Vuolle ja Arto Teronen
Jouko Vuolle ja Arto Teronen.Esko Jämsä
Vuolle ja Teronen

Osa 13, Heikki Savolainen

Kesän 2008 ensimmäisessä osassa vieraillaan Kajaaniin hautausmaalla ja ollaan tapaamassa Heikki Savolaista, joka ehti edustaa Suomea olympiakisoissa neljällä vuosikymmenellä. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 14, Jonni Myyrä

Tällä kertaa vieraillaan Savitaipaleella kaksinkertaisen keihäänheiton olympiavoittajan - mutta myös sankarin ja konnan - Jonni Myyrän muistokivellä. Hänen tarinansa voisi hyvinkin olla elokuvan aihe. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 15, Paavo Yrjölä

Nyt tie on vienyt Pohjois-Hämeeseen 10-ottelun olympiavoittajan Paavo Yrjölän - Hämeenkyrön Karhun - haudalle. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 16, Ville Pörhölä

Matka on nyt jatkunut Tornioon saakka. Ollaan nelinkertaisen olympiakisakävijän sekä monen lajin taitajan, kultamitalisti Ville Pörhölän haudalla - paikalla, jonka hän oli itse valinnut. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 17, Juha Tiainen

Tällä kertaa matka on vienyt itään - lähes erämaahan - hiljaisuuden keskelle. Sieltä löytyi olympiarenkain koristeltu hautakivi, johon oli kiinnitetty moukari - 100 000 heiton olympiavoittajan moukari. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 18, Elmer Niklander

Tällä kertaa tutustutaan Oitin Kanuunaan eli Elmer Niklanderiin - mieheen, jonka valtavasta palkintokokoelmasta osa on teillä tietämättömillä, ja joka sai kiekon lentämään kummallakin kädellä lähes yhtä pitkälle. Kuuntele jakso.

Volmari Iso-Hollo Berliinissä 1936

Osa 19, Volmari Iso-Hollo

Tällä kertaa vieraillaan Keravalla ja pohditaan miksi Volmari Iso-Hollo on edelleen ainoa 3000 metrin estejuoksun kaksinkertainen olympiavoittaja. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 20, Kelpo Gröndahl

Sarjan 20:s jakso vie Reposaareen, jossa meren rannalla on kultamitalisti-kansanedustaja Kelpo Gröndahlin viimeinen leposija. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 21, Ilmari Salminen**

Sarjan 21:s osa on äänitetty Kouvolan vanhalla hautausmaalla Berliinin olympiakisojen 10 000 metrin kultamitalistin Ilmari Salmisen haudalla. Kuuntele jakso.

Vuolle ja Teronen

Osa 22, Kyösti Lehtonen

Tällä kertaa vieraillaan Jämsänkoskella itsenäisyyspäivänä vuonna 1956 olympiakultaa painineen Kyösti Lehtosen haudalla. Kuuntele jakso.

Vuolle ja Teronen

Osa 23, Ville Ritola

Harvalla suomalaisella on kaksi syntymäpäivää, mutta Ville Ritolan kohdalla näin on. Nyt vieraillaan tämän viisi olympiakisojen kultamitalia voittaneen juoksijan haudalla. Kuuntele jakso.

hautakivi

Osa 24, Pentti Hämäläinen

Tällä kertaa vieraillaan Kotkan Parikan hautausmaalla muistelemassa nyrkkeilijä Pentti Hämäläistä - kultamitalistia Helsingin olympiakisoista ja ainoaa kaksi olympiamitalia saavuttanutta suomalaisnyrkkeilijää. Kuuntele jakso.

Kuuntele kaikki Kiveen hakatut Areenassa

Kiveen hakatut: Ensimmäinen tuotantokausi

Kiveen hakatut: Toinen tuotantokausi

Kiveen hakatut: Kolmas tuotantokausi

Kiveen hakatut: Neljäs tuotantokausi

Kiveen hakatut: Viides tuotantokausi

Kiveen hakatut: Kuudes tuotantokausi

Kiveen hakatut: Seitsemäs tuotantokausi

Kiveen hakatut: Kahdeksas tuotantokausi

Kiveen hakatut: Yhdeksäs tuotantokausi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat