Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Ruotsalaislaskija yllätti Shiffrinin – "En uskonut voittoon"

Sara Hector otti uransa ensimmäisen maailmancupin osakilpailuvoiton Kühtain suurpujottelussa. Mikaela Shiffrin johti ensimmäisen kierroksen jälkeen.

urheilu
Sara Hector
Sara HectorAFP / Lehtikuva

Vuoden 2011 suurpujottelun nuorten maailmanmestari Sara Hector otti hyvät asemat Kühtain maailmancupin suurpujottelukisaan jo ensimmäisellä kierroksella. Ruotsalainen oli johtavaa Mikaela Shiffriniä vain 0,27 sekuntia perässä toisena.

Toisella kierroksella Hector laski jälleen toiseksi nopeimman laskun, mutta se riitti voittoon, kun viimeisenä laskenut Shiffrin ei onnistunut omassa laskussaan täydellisesti. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena ollut Anna Fenninger nousi toiseksi ja Shiffrin jätettiin kolmanneksi.

- Olen todella superiloinen. Toki olen hyvässä kunnossa, olin ensimmäisen laskun jälkeen jo toisena ja tein kaiken, mitä pystyin, mutta en uskonut voittoon, Hector sanoi Ruotsin TV4:n (siirryt toiseen palveluun) haastattelussa.

- Aivan sairasta! Olen unelmoinut tästä jo niin kauan.

Merle Soppelan joulutauon jälkeinen kausi käynnistyi epäonnisesti, sillä hän ei päässyt kisaamaan Kühtaissa lainkaan. Soppela kärsii silmätulehduksesta ja joutuu viettämään seuraavat pari päivää tämän takia innsbruckilaisessa sairaalassa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat