Suora

  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Kärpiltä löytyi vauhtia - "Hyvillä mielin rakettien ammuntaan"

Oululaisjoukkue karkasi Bluesilta jo avauserässä. Kärpiltä onnistui etenkin uudelleen muokattu nelosketju.

urheilu
joonas kemppainen
Joonas Kemppainen.Tomi Hänninen

Vauhdikkaasti pelin aloittanut Kärpät ei jättänyt Bluesille mahdollisuuksia kalenterivuoden viimeisessä pelissä Raksilassa. Isäntien vauhti ja taito purivat avausvaihdosta lähtien.

Erityisesti uudelleen muokattu nelosketju toi kaukaloon "kroppakaupalla" energiaa. Nelosketju iski alkutahdit myös kotijoukkueen maalitehtailulle jo ajassa 2.39. Tyytyväisin mielin uutta vuotta odottelemaan lähti myös Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki.

  • Luisteluvoima ja dynaamisuus ratkaisi. Oltiin pelin päällä. Näki, että kaikki halusivat pelata hyvän pelin. "Kemppaiset "jälleen erinomaisia. Suoranta ja Mäenalanen olivat hyviä. He toivat luistelu- ja työntekovoimaa, jota nimenomaan Bluesia vastaan tarvitaan. Myös Karhusen suoritus pikakomennuksella oli taas hyvä.
  • Parasta syksyssä on ollut kasvaminen. Viimeisestä 17 pelistä on voitettu
  1. Päästettyjä maaleja niissä vain 24. Se osoittaa valtavaa sitoutumista puolustuspelaamiseen ja hyvää maalivahtipeliä. Nyt voi pojat lähtä hyvillä mielin rakettien ammuntaan.
  • Perjantaiaamuna lähtään Vaasaan. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella lähtään liikkeelle pelipäivänä. Mielenkiintoista nähdä, miten se sujuu.

Kärpät karkasi aina, kun Blues pääsi iskuetäisyydelle

Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho tunnusti Kärppien voiman.

  • Vaikka meidän 3-5 on ollut hyvä, niin Kärpillä oli taitoa siinä tehdä 2-0 jo eka erän lopussa. Aina kun sitten päästiin peliin kiinni, niin Kärpät teki maalin. Eihän tästä jäänyt kotiin vietävää. Hyvää olivat onnistumiset ylivoimalla ja lopussa ilman maalivahtia tapahtunut paineistus. Olihan siellä maalipaikkojakin.
Kärppien Simon Suoranta toi nelosketjun peliin energiaa ja taklauksia. Hän oli pohjiustamassa myös isäntien avausmaalia ja sai kehut Marjamäeltäkin.
  • Vuosi oli hieno päättää hyvällä pelillä. Valmistautuminen onnistui hyvin. Nyt olin omalla tasolla. Täytyy vain pitää tämä taso, että pystyy taisteleen pelipaikasta. Nyt ladataan akkuja pari päivää ja perjantaina lähdetään Vaasaan, jossa tunnetila tulee olemaan korkealla. Tuttuja tulee olemaan katsomossa. Mikä sen parempi uuden vuoden aloitus.
Juhopekka Pietilä, Oulu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat