1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Miehiä vaihtoon Keski-Euroopan mäkiviikolla?

Anssi Koivuranta ei välttämättä jatka mäkiviikolla. Koivuranta ei kuitenkaan asiasta ota paineita.

Anssi Koivuranta Kuva: Tomi Hänninen

**GARMISCH-PARTENKIRCHEN. **Anssi Koivurannan hyppy oli kadoksissa Garmisch-Partenkirchenissä. Kilpailussa hän pääsi ainoastaan 107,5 metriin, joka tiesi varmaa karsiutumista toiselta kierrokselta.

- Oli vähän turhan lyhkänen hyppy, olisi pitänyt olla 30 metriä lisää pituutta. Kun hyppy ei kulje, niin tuloskin on tämänlainen. Karua katsottavaa, kertoi mietteliäs Anssi Koivuranta Yle Urheilulle.

Mäkihypyn valmennusjohdolla riittää miettimistä, sillä kaikilla hyppääjillä ei ole kulkenut toivotulla tavalla. Anssi Koivuranta tuskaili hyppynsä kanssa jo Oberstdorfin avauskilpailussa, kuilu syventyi Garmisch-Partenkirchenissä entisestään.

Päävalmentaja Jani Klinga ja valmennuspäällikkö Kari Ylianttila joutuvat pohtimaan vaihdetaanko tuoreita miehiä mäkiviikon lopulle Suomesta.

- Haluaisin tietysti jatkaa, mutta valmennusporras saattaa alkaa kohta katsoa kieroon näin lyhyitä hyppyjä. Siellä olisi varmasti Suomessa halukkaita tulijoita kyllä tänne. En sitä ajattele, sen asian päättää muut, miettii Anssi Koivuranta.

Anssi Koivurannan lähettäminen kotiin ei liene valmennusjohdolle helppo ratkaisu, sillä hän voitti viime vuonna juuri seuraavana olevan Innsbruckin osakilpailun.