1. yle.fi
  2. Yle Urheilu
  3. urheilu

Koivuranta painajaismaisesta viikostaan: "Meni niin pieleen, kuin olla ja voi"

Anssi Koivuranta ei löytänyt mäkiviikostaan mitään hyvää sanottavaa. Seuraavaa kilpailua ei ole vielä merkitty kalenteriin.

Kuva: Lehtikuva

Anssi Koivuranta jaksoi Bischofshofenin kilpailun jälkeen vielä hetken kääntää mahalleen menneen mäkiviikon vitsiksi. Mäkiviikon päätöskisa päättyi lyhyeen, kun ensimmäinen hyppy kantoi vain 119 metriä.

- Pakkaushommiin tässä joutuu. Jos tästä jotain hyvää hakee, niin ehditäänpähän ennen pahinta ruuhkaa pois mäestä. Todella valitettavaa se on, mutta näin kävi, Koivuranta vakavoitui.

- Kyllähän tämä meni niin pieleen, kuin olla ja voi. Ei päässyt missään vaiheessa mitään hurraa-huutoja tekemään. Takkuaa kovasti ja tulos on sen mukaista, Koivuranta tuskaili.

Loppukauden kannalta on tärkeää, että pääsisi treenaamaan ja laittamaan hommaa kuosiin.

Anssi Koivuranta

Omista otteistaan pettynyt Koivuranta ei löytänyt mitään positiivista sanottavaa. Paras sijoitus mäkiviikolla oli 36:s sija Oberstdorfista.

- En löydä yhtään sellaista (hetkeä), että olisi tullut onnistumisen tunne, Koivuranta sanoi.

- Onnistumisen tunteet ja tavoitteiden saavuttaminen, tai ainakin niiden lähelle pääseminen ruokkivat ja vievät urheilussa eteenpäin, mutta täällä oltiin hyvin kaukana kaikesta tuosta.

Mäkiviikon joukkueesta ainoastaan Jarkko Määttä jatkaa matkaansa Kulmin lentomäkeen tulevaksi viikonlopuksi. Koivuranta suuntaa Suomeen, eikä seuraavasta kilpailusta ole vielä tietoa.

- Jos näissä neljässä mäessä ei ole antanut yhtään merkkiä paremmasta, niin ei se lentomäessäkään aukea. Loppukauden kannalta on tärkeää, että pääsisi treenaamaan ja laittamaan hommaa kuosiin. Sitten katsotaan, missä hypätään numerolappu rinnassa seuraavan kerran, Koivuranta totesi.