Ilveksen voitto Jyväskylässä odottaa itseään – ”Ei tässä päätä pensaaseen laiteta”

JYP palasi voittokantaan kahden perättäisen tappion jälkeen voittamalla Ilveksen 6-3. Hippoksesta on tulossa Ilvekselle todellinen peikko, edellisen kerran se on voittanut siellä marraskuussa 2006.

urheilu
sami sandell
Sami Sandell teki kaksi maalia.Tomi Hänninen

Ottelussa kaksi maalia tehnyt, Ilveksen kultakypärä Sami Sandell kertoi ottelun jälkeen, ettei Ilveksen Jyväskylä-tappioputken kaltaisia asioita ainakaan liikaa tule mietittyä.

- Kyllä se ehkä jossain siellä takaraivossa on kummitellut. Yksittäisiä pelejä nämä kuitenkin ovat, eikä sillä ole mitään merkitystä, koska täällä on viimeksi voitettu. Ei niitä sen enempää tuoda esille. Mielestäni pelattiin taas hyvää lätkää. JYP on kova joukkue ja se rankaisee pienistäkin virheistä. Ei tässä päätä pensaaseen laiteta, Sandell kuittasi.

JYPin neljännen ja viidennen maalin tehnyt Mikko Salmio oli ottelun jälkeen syystäkin tyytyväinen, maalit olivat hänelle kauden ensimmäiset.

- Paikkoja on aiemminkin ollut, ei vaan ole mennyt sisään. Nyt ketjukaverit pelasivat kaksi hienoa paikkaa, eikä niistä voinut erehtyä, Salmio kertasi.

Molemmille joukkueille kertyy tammikuussa kaikkiaan 14 peliä. Tahti on kova.

- Tosi paljon tulee pelejä ja me treenattiin kovaa joulutauolla, luisteltiin ja harjoiteltiin paljon. Se toivottavasti näkyy keväällä. Toki tammikuussa levon merkitys suuri, ei voi liikaa rasittaa, JYPin Salmio mietti.

- Koko kesä on tehty peruskuntoa, ei me tästä tammikuusta oteta sen enempää paineita. Hyvät huollot aina pelien jälkeen, niin kyllä jaksaa. Tämä on meidän työtä, mukavaa kun on pelejä, kertoi Sami Sandell Ilveksestä.

Ottelun tunnelma oli Hippoksella vaisu, katsojia oli paikalla vain 2832. Tiivis ottelutahti ja -määrä näkyvät ja tuntuvat ainakin katsojamäärissä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat