Suora

  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 20.7.
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • CS:GO: IEM Chicago – välierät
  • Aviopari katoaa
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Lasse Kukkonen: Joukkue puolusti kärsivällisesti

Kärpät nousi sarjakärkeen 2-0 vierasvoitolla HPK:sta. Nollapeli oli Tomi Karhuselle kauden kolmas. Pallokerholle tappio oli seitsemäs perättäinen.

urheilu
Kärpät puolustaa kurinalaisesti maalinedustaansa.
Ville Järveläinen yrittää murtautua maalintekoon, mutta oululaiset puolustivat tarkasti maalinedustaansa.Pekka Rautiainen.

Kotijoukkue HPK taisteli läpi ottelun sitkeästi Oulun Kärppiä vastaan, mutta voittoon asti se ei riittänyt. Kahdessa ensimmäisessä erässä isännät olivat jopa hienokseltaan niskanpäällä, mutta Tomi Karhunen Kärppä-maalilla oli ohittamaton.

- Hyvä ja tiukka matsi, missä saatiin hyvin myös tunnetta peliin. Meillä oli kahdessa ensimmäisessä erässä jaksoja, missä ei saatu omaa kiekollista peliä toimimaan. HPK myös pelasi hyvin. Molemmissa päissä oli hyvät maalivahdit, mutta onneksi lopussa onnistuttiin ja saatiin sarjapisteet matkaan, analysoi Kärppäkapteeni Lasse Kukkonen illan ottelua.

Kotijoukkueelle maalinteko oli jälleen vaikeaa. Joukkue pystyi luomaan muutaman loistopaikan, mutta Tomi Karhunen nollasi yritykset. Isäntien alivoimapeli toimi hyvin. Pallokerho kesti mm. päätöserän alussa neljän minuutin miesalivoiman. Palkintoa joukkue ei kuitenkaan saanut, kun Kärppien Joonas Komulainen onnistui ohittamaan Juuse Saroksen vähän ennen erän puoliväliä. Julius Junttila sinetöi 0-2 loppunumerot tyhjiin.

- Nollalla maalilla ei voita pelejä, Ylivoimaa kyllä tarjottiin, mutta terävämpi pitäisi olla. Tänään taisteluilme oli hyvä ja se kesti täydet 60 minuuttia. Alivoimallakin joukkue taisteli hyvin. Tappioputkesta huolimatta ilmapiiri joukkueessa on hyvä, vaikka tappiot raastavatkin. Tästä on vain noustava, summasi ritarikapteeni Joonas Vihko.

Lauantaina HPK matkustaa SaiPan vastustajaksi ja Kärpät vastaavasti saa vieraakseen Turun palloseuran.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat