Superyllättäjä ja Vatanen käänsivät Selänteen juhlaottelun Anaheimille

Sami Vatanen oli päättänyt ratkaista Teemu Selänteen juhlaottelun. Vatanen onnistui rangaistuslaukauskilpailussa, kun Anaheim nousi kotihallissaan 5-4-voittoon Winnipeg Jetsiä vastaan.

Kuva: AFP / Lehtikuva

Teemu Selänteen pelipaidan jäädyttämin viivästytti legendan entisten seurojen Anaheim Ducksin ja Winnipeg Jetsin välistä NHL-kamppailua.

Jets johti ottelua kahteen kertaan kahden maalin turvin 3-1 ja 4-2, mutta kotijoukkue nousi väkevän kolmannen erän myötä tasoihin ja lopulta rangaistuslaukauksilla voittoon.

Ducksin ehdoton tähti oli ruotsalainen tulokashyökkääjä Rickard Rakell, joka iski NHL-uransa toisen ja kolmannen maalin. 21-vuotias sentteri äityi lopulta hurjaan vireeseen ja nakutti yhteensä tehot 2+2.

Myös Ducksin suomalaispuolustaja Sami Vatanen jatkoi vahvaa menoaan. Vatanen onnistui kuudennessa parissa rl-kilpailussa ja sinetöi osumallaan kaksi pistettä joukkueelleen. Maalin jälkeen kamera poimi katsomosta Selänteen ja Saku Koivun, jotka taputtivat osumalle.

Reilut 20 minuuttia peliaikaa kellottanut Vatanen sai myös syöttöpisteen Kyle Palmierin 3-4-kavennukseen kolmannessa erässä.