Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Täydellinen murha

Otepään-joukkueeseen nimettiin varahiihtäjät – "Sairastuneita ja toipilaita niin paljon"

Maastohiihdon maailmancup jatkuu jo ensi viikonloppuna. Päävalmenta Reijo Jylhä nimesi Otepään kisoihin varahiihtäjät viimeaikaisten sairastumisen takia.

urheilu
Reijo Jylhä
Reijo JylhäLehtikuva

Maastohiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna Otepäässä, Virossa. Lauantaina on ohjelmassa perinteisen hiihtotavan sprinttikisa, jossa naisilla matkana on 1,2 ja miehillä 1,5 kilometriä. Sunnuntaina hiihdetään vapaan hiihtotavan parisprintti.

Osa Suomen joukkueen urheilijoista palaa Otepäästä Suomeen jo lauantaina osallistuakseen sunnuntaina Suomen Cupin Vantaalla.Perinteisen sprinttiin varamieheksi nimetyn Martti Jylhän joukkuekaveri selviää lauantaina kisan jälkeen, kuten myös naisten sprinttijoukkue.

Päävalmentaja Reijo Jylhän mukaan viime aikojen sairasteluiden takia Otepään joukkueeseen päätettiin nimetä varahiihtäjät:

- Meillä on näitä sairastuneita ja toipilaita tällä hetkellä niin paljon, että on aivan selvää, että tällaiselle oli nyt tarvetta. Miehissä joukkueen valintaperusteet määräytyy pitkältä Falunin Skandinavia-cupin perusteella. Siellä oli viikonloppuna maailmancup-luokan kisat, jossa meidän viisikko hiihti tasaisesti ja Toni (Ketelä) kaatui, Jylhä kertoi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Naiset Mona-Liisa Malvalehto Riikka Sarasoja-Lilja Anne Kyllönen Krista Pärmäkoski Aino-Kaisa Saarinen

Varalla Leena Nurmi Katri Lylynperä

Miehet Matias Strandvall Anssi Pentsinen Juho Mikkonen Toni Ketelä Ristomatti Hakola Ari Luusua

Varalla Martti Jylhä Sami Jauhojärvi

Lähteet: Hiihtoliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat