Suora

  • Urheiluruutu

Nuoruuden innolla finaalipaikan jahtiin Ski Slopestylessä

Tiistaina freestylen ja lumilautailun MM-kisoissa kilpailee neljä suomalaista. Ski Slopestylen miesten karsintoja voi jännittää suorana Yle Areenassa klo 12.45. TV2:n kooste alkaa kello 16.

urheilu

Tiistaina freestylen ja lumilautailun MM-kisoissa vietetään mitalikamppailuiden osalta välipäivää, mutta vauhtia Kreischbergin rinteillä riittää. Ohjelmassa ovat nimittäin Ski Slopestylen karsinnat.

Suomen suksimiehiä kisassa nähdään neljä; Aleksi Patja, Joona Kangas, Miika Virkki ja Daniel Antell. Vanhasta ja väsyneeltä nelikosta ei voi puhua, sillä nuorukaisten ikähaitari on 17-20-vuotta.

Kilpailu finaalipaikoista tulee olemaan kova, sillä kahden karsintaerän viisi parasta lunastaa paikkansa keskiviikon finaaliin. Molemmissa erissä on 25 laskijaa, ja arpa heitti kaikki neljä suomalaista ensimmäiseen karsintaerään.

Alunperin kisajärjestäjät aikoivat päästää finaaliin yhteensä vain kahdeksan laskijaa, mutta useiden reklamaatioiden takia formaattia muutettiin kymmenen laskijan mitalikamppailuksi. Uudehko laji hakee siis vielä muotoaan.

Suurimmat odotukset suomalaisittain kohdistuvat viime vuonna nuorten maailmanmestaruutta juhlineeseen 17-vuotiaaseen Joona Kankaaseen,,sekä Sotshissa jo arvokisakokemusta aistineeseen 19-vuotiaaseen Aleksi Patjaan. Ehjällä laskulla molemmat kamppailevat karsinnassa paikasta viiden sakkiin, ja keskiviikon finaaliin.

Ski Slopestylen miesten karsinta suorana Yle Areenassa klo 12.45 kooste TV2:ssa kello 16.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat