Suora

  • Lentopallon EM, Suomi - Turkki
  • Urheiluruutu

TPS-kausikortit lensivät jäälle, Elomo haukkui fanit: "Mikkihiirimäistä toimintaa"

Tunteet kuohuivat lauantaina Turussa, kun Tappara murskasi TPS:n. Ottelun lopussa katkesi myös turkulaiskannattajien pinna.

urheilu
13.11.2014 Miika Elomo
Miika ElomoTomi Hänninen

*TURKU. *TPS:n vaihtoaitiossa päät olivat jo painuksissa, kun muutama joukkueen kannattaja marssi katsomon alariville. Hetkeä myöhemmin kausikortit lensivät Turkuhallin jäälle. Ennen kuin pettyneet kannattajat saatettiin pois, kääntyi TPS-valmennuskin hämmästelemään tilannetta ja vaihtoipa päävalmentaja Miika Elomo muutaman tuiman sanankin osoitellen ulko-oven suuntaan.

Pian tämän jälkeen TPS:n pukukoppikäytävän sisäänkäynnin ympärille kerääntyi isompi joukko faneja, ja heidän vanavedessään järjestyksenvalvojia. Loppusummerin soidessa Elomo keskusteli hetken heidänkin kanssaan ennen kuin poistui pukukoppiin.

- Mikkihiirimäistä toimintaa, Elomo sanoi ottelun jälkeen.

- Raukkamaista lyödä pelaajia sillä tavalla, päävalmentaja jatkoi vertauskuvallisesti.

TPS-pelaajilta haastatteluja ei herunut. Pukukoppikäytävän ovet lyötiin nopeasti kiinni, ja vartti ottelun päättymisen jälkeen kuntosalille marssi liuta tuimakatseisia pelaajia.

TPS:n epävirallinen kannattajaryhmä TPS-kannattajat vastasi päävalmentajan kommentteihin nopeasti.

- EROA, ELOMO! Kannattajia et hauku, ryhmä kirjoitti Twitter-sivulleen.

"Ainakin on tunnetta"

TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskolakin oli rumaan 1-8-tappioon päättyneen pelin jälkeen vakavana.

- Ainakin on tunnetta. Mielestäni olisi erikoista, jos ei olisi tunnetta pelissä ja pettymys varmaan näkyi siinä. Kannattajat eivät ole tyytyväisiä tekemisen tasoon, enkä voi tuomita sitä millään tavalla, Eskola kommentoi Yle Urheilulle.

- Tietenkin tapoja on erilaisia. Tuo oli yksi. Se kuuluu pelin henkeen. Joukkueen pitää nostaa tasoaan.

TPS on pudonnut jo kauas alemmastakin pudotuspeliviivasta. Kautta on jäljellä vielä lähemmäs kaksi kuukautta. Vaikka pelit tuskin jatkuvat runkosarjan jälkeen, toivoo Eskola turkulaisjoukkueen ainakin palkitsevan yleisön läsnäolon.

- Vaikka emme voittaisi pelejä tai pääsisi sinne minne haluamme, voisi pelata sellaista kiekkoa mikä on yleisöönmenevää.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat