Suora

  • Urheiluruutu

Mikko Hakkarainen vaihtaa kravatin haalariin - Jukurit vahvistaa valmennusta

Mikkelin Jukurit tavoittelee jääkiekon Mestiksen voittoa ja liigapaikkaa vahvistamalla valmennusryhmäänsä. Hyökkääjiä peluuttaa jatkossa pitkän liiga- ja Mestisuran 2013 lopettanut Mikko Hakkarainen.

urheilu
Joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen siirtyy valmennusryhmään.
Mikko Hakkarainen.Petri Vironen / Yle

Iisalmesta lähtenyt Hakkarainen ehti pelata 237 liiga- ja 297 Mestisottelua. Peliura päättyi Mestiksen mestaruusjuhliin Mikkelissä keväällä 2013. Sen jälkeen "Hakki" on toiminut joukkueenjohtajana.

Jukureiden ykköskäskijä Antti Pennanen keskittyy kevään peleissä kokonaisuuteen, kakkonen Timo Turunen peluuttaa puolustajat ja Hakkarainen hyökkääjät.

- Tässä ajateltiin urheilua, menestystä ja kuunneltiin valmennuksen toiveita, Jukureiden urheilutoimenjohtaja Tommi Kerttula perustelee.

Hakkaraisen valmennuspesti on voimassa kevään ajan. Pennasen ja samassa yhteydessä jatkettu Turusen sopimus kattaa vielä tulevan kauden.

Jukurit tavoittelee kuluvalla kaudella Mestiksen mestaruutta ja mahdollisuutta hakea paikkaa liigaan kaudeksi 2016-2017. Joukkue on Mestiksen runkosarjassa kakkosena yhdeksän pistettä kaksi ottelua enemmän pelannutta KooKoota perässä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat