Suora

  • Urheiluruutu
  • Aviopari katoaa
  • Urheiluruutu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu

Ville Leino ja Kroatian kiekkoylpeys näpäyttivät Jokereita

Jokerien KHL-ilta jäi vajaaksi keskiviikkona, kun Ville Leinon edustama Medvescak teki onnistuneen ryöstöretken Helsinkiin.

urheilu
Ville Leino
Tomi Hänninen

Jokerit esitti ensimmäisessä erässä vauhdikasta peliä. Helsinkiläiset olivat ottelun puoliväliin asti parempi joukkueista, mutta kun viimeistely tökkii, niin se tietää jääkiekossa aina hankaluuksia. Tommi Huhtala ja Juhamatti Aaltonen tuhlasivat parhaat tontit.

Maalinsylkijä Steve Moses haistoi ylivoimalla maalipaikan ja täräytti kauden 32. osumansa viedessään Jokerit 1-0-johtoon toisen erän alussa.

Ottelun puolikrouvissa Ville Leino alkoi heiluttaa tahtipuikko ja loi ylivoimalla paikan James Wrightille, jonka laukaus tasoitti lukemat.

Jokerien luottomolari Henrik Karlssonille sattui nukahdus toisen erän lopulla, kun Bill Thomas kiepautti kiekon vanhanaikaisella häkkiin ja vei kroatialaisseuran 2-1-johtoon. Jani Ridalla oli ennen tätä paikka niitata isännille toinen maalia, mutta kädet jäätyivät ratkaisupaikassa.

Kolmannen erän alussa Jokerit sohi kiekon omiin, ja Medvescak karkasi kahden maalin johtoon. Ville Leino oli rakentamassa vieraille vahvasti tilannetta, vaikkei saanutkaan syöttöpistettä Brandon Segalille merkittyyn osumaan.

Jokerit sai ottelun lopussa ylivoimaa, jopa kahden miehen edulla yli minuutin ajan, mutta kehno erikoistilannepelaaminen vesitti kirivaihteen. Ville Lajusen viivavedoissa ei ollut tällä kertaa osoitetta.

Bill Thomas sinetöi illan toisellaan nousujohteisen kamppailun pelanneen Medvescakin 4-1-vierasvoiton tyhjiin. Zagrebilaisseura on voittanut viimeiseen yhdeksään otteluun kuusi peliä ja elättälee jopa pudotuspelitoiveita läntisessä konferenssissa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat