Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ESP - USA
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SWE - CAN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Pyörälä Bluesista: "Tulikuuma, toivottavasti hiipuu"

Maailmanmestari Mika Pyörälä oli lähellä täysin puhdasta hattutemppua, kun sarjakärki Kärpät hävisi jo suoran puollivälieräviivan yläpuolelle nousseelle Bluesille.

urheilu
Mika Pyörälä tuulettaa.
Mika Pyörälä tuulettaa.Tomi Hänninen

Isäntien 3-2 voitto oli sarjassa jo kuudes perättäinen.

Ottelun alussa pelattiin kuitenkin lähes yhtä maalia. Kiekko pyöri tiukasti espoolaisten päädyssä. - Startti oli hyvä meiltä, ensimmäisen viiden minuutin aikana kaveri ei päässyt pois alueelta, kuvaili Mika Pyörälä. Blues tarjosi toden teolla Kärpille karkumatkaa, varsinkin kun Jari Sailio otti vielä kaksiminuuttisen. Vierasosumat jäivät kuitenkin haaveeksi. - Ei ehkä päästy sota-alueelle, meni pikkaisen kulmissa pyörimiseksi, päivitteli vuoden 2011 maailmanmestari Pyörälä. -Vediot tulivat kaukaa, eikä saatu äijää maalin eteen. Ylivoiman jälkeen kaveri sai vähän henkeä, kun kykeni alivoimansa puolustamaan ja sen jälkeen tekikin ne pari maalia. Käyttivät momenttuminsa. Sellaisen jälkeen on aina hankala voittaa peliä, tuskailee Kärppä-kasvatti. Pyörälä kuitenkin nosti joukkueensa vielä taisteluun. Kärpät onnistui toisen ja kolmannen erän alussa ja Pyörälä viimeisteli molemmat osumat

- Hyvin taisteltiin, ei luovutettu, päästiin jo rinnalle kerran.

Tilanteessa 2-2, Siim Liivikin jäähyn aikana Pyörälä oli panna kiekon maaliin ja viedä joukkuensa johtoon. Tämä olisi merkinnyt puhdasta hattutemppua.

- Ei se mielestäni kovin lähellä ollut.Toki olisi ollut kiva saada se, mutta ei tänään! Blues puolestaan niittasi vielä kertaalleen. Tietenkin erikoistilanteesa viidellä neljää vastaan. - Kaverin yv oli tänään hyvää ja tekivät sillä voittomaalin, kehui Pyöräläkin. Kärpillä ajatukset jo irti ECL:stä Espoon ottelu oli jäänyt rästiin europelien vuoksi. Mika Pyörälän mielestä Kärppien henkisessä kalenterissa ei ollut merkintää illan eurofinaalista.

  • Ei varmasti, Tänne tultiin taas päivää ennen, että oltaisiin tuoreena ja valmiina peliin.
  • Tämä peli haluttiin voittaa, mutta kaveri oli parempi, summari Pyörälä ottelun jälkeen.
Mutta antoiko vai ottiko ECL kiireisen liigakauden keskellä?

- Postivisena merkintänä näkisin, mukavia pelejä. Pääsee haastamaan muita Euroopan hyviä seuroja ja mittaaman missä mennään, hyviä pelejä! Miten Kärpät kokee kovakuntoisen Bluesin kevättä ajatellen? - Hyvä ja työteliäs joukkue! Ja ylivoimalla tulikuuma, kuntopuntarissa kärkijoukkue.

  • Meijän kannalta toivottavasti hiipuu, mutta saa nähdä miten käy, tuumailee Mika Pyörälä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat