Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Käsittämätön lätkäkikka leikattiin pois 90-luvun kulttielokuvasta – katso video!

Brad Perry suunnitteli ja toteutti Mighty Ducks 2 – elokuvaan uskomattoman harhautuksen, jota ei kuitenkaan koskaan näytetty lätkäklassikon lopullisessa versiossa.

urheilu
jääkiekko
Tomi Hänninen

Yhdysvaltalaisen Brad Perryn jo vuonna 2009 julkaisema video on ihastuttanut viime päivät sosiaalisessa mediassa. Omaa valmennuskoulua pitävä ex-kiekkoilija toimi 90-luvulla stuntmiehenä legendaarisen Mighty Ducks (Mahtiankat) – elokuvasarjan toisessa ja kolmannessa osassa. Stunttihommien lisäksi häntä pyydettiin kehittämään elokuvaan ennenäkemättömiä lätkäharhautuksia.

90-luvun suosikkileffoissa nähtiinkin liuta erilaisia harhautuksia, kuvioita, torjuntoja ja laukauksia. Yksi Perryn uskomattomimmista tempuista leikattiin kuitenkin pois lopullisesta kakkososasta. Kiekkovalmentaja julkaisi monivaiheisesta kikastaan videon Youtube-kanavallaan.

Ensin Perry pyörittelee kiekkoa mailansa tyvipäällä ennen kuin pyöräyttää itsensä ympäri ja mailansa jalkojensa alta. Sen jälkeen hän syöttää kiekon itselleen ilmassa ja lyö sen pesäpallolyönnillä maaliin.

- Älä kokeile kuitenkaan mitään tällaista pelissä, koska voit joutua jäähylle, lentää ulos joukkueesta tai joutua listityksi, Perry vinkkaa videonsa ohessa.

Katso uskomaton harhautus Youtubesta. (siirryt toiseen palveluun)

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat