Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n alkukilpailut
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 17.7.

MYPAan jäänyt runkopelaaja: "Ilmoitus tuli täytenä yllätyksenä"

MYPAn viime kauden liigajoukkueen runkopelaajista vain Antti Koskinen, Ville Iiskola ja kapteeni Tuomas Aho jäivät kannelle taistelemaan perinteikkään liigaseuran lopullista uppoamista vastaan.

urheilu
MYPA:n logo
Veikkausliiga

MYPAn edustusjoukkue oli harjoitellut tammikuun alusta kapealla materiaalilla valmentaja Mike Keeneyn johdolla, mutta vähäisen harjoitusvahvuuden vuoksi Keeney joutui perumaan helmikuun aikana jo kaksi ennalta sovittua harjoitusottelua.

MYPAan kaudelle 2011 Rauman Pallo-Iiroista siirtynyt Antti Koskinen uskoi koko ajan, että Ykköseen joukkue saadaan kasaan.

- Saatiin pelaajistolle tieto Ykkösen paikasta luopumisesta ennen julkistamista, mutta kyllähän se tuli täytenä yllätyksenä. Joukkueen harjoitusrinki oli pieni ja siinä oli paljon nuoria kavereita, mutta toisaalta heillä oli kova näyttämisen halu, Koskinen kertoi.

MYPA oli yrittänyt neuvotella Antti Muurisen kanssa hänellä voimassa olevan sopimuksen purkamisehdosta. Nyt edustusjoukkue kuitenkin lakkautetaan ja pelaajilla on etsittävänään ensi kaudeksi uudet joukkueet. MYPA jatkaa toimintaansa vain junioritasolla.

Koskisella on edessään uuden seuran haku.

- Ei tässä ole sellaista vielä ehtinyt ajatella. Pitää nyt miettiä tarkasti ennen kuin alan tekemään mitään sen suhteen. Tässä on lisäksi seurattava, miten voimassa oleville sopimuksille käy, kauppatieteitä opiskeleva ja aiemmin tammikuussa Sveitsissä työharjoittelussa Grasshoppersin organisaatiossa vieraillut Koskinen totesi.

Kymenlaaksossa mahdollisuuksina on KTP tai entisten MYPA-pelaajien Janne Lindbergin ja Jukka Lindströmin johdolla takaisin Kakkoseen noussut Sudet.

Jari Haapala

klo 16.09: Antti Koskisen kommenttia muutettu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat