1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

"On meilläkin hyviä pelaajia - me emme pelkää Ronaldoa"

Schalken keskikenttäpelaaja Sidney Samin mukaan tiivis puolustupeli voi siivittää saksalaiset voittoon Real Madridin tähtisikermästä Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Keskikenttäpelaaja Sidney Sam (kesk.) on pelannut Mestarien liigaa myös Leverkusenissa (arkistokuva) Kuva: MARIUS BECKER / EPA

Sidney Sam uhoaa, että Schalke ei pelkää Cristiano Ronaldon johtamaa Real Madrid -hyökkäystä, vaikka Real murskasi saksalaisjoukkueen vuosi sitten Mestarien liigan neljännesvälierässä yhteismaalein 9-2.

- Realilla on maailmanluokan joukkue ja sillä on Cristiano Ronaldon, Gareth Balen, Karim Benzeman kaltaisia huippupelaajia. Mutta kun onnistumme tiiviissä joukkuepuolustuksessa, aiheutamme ongelmia mille tahansa joukkueelle maailmassa, Sam kommentoi Schalken nettisivuilla.

- On meilläkin hyviä pelaajia. Olen täysin varma, että meillä on tänään mahdollisuudet voittoon. Nyt on uusi kausi ja uusi tilanne, olemme vakaampia kuin viime vuonna.

Viime kauden Mestarien liigassa Schalken ja Real Madridin taistelu puolivälieräpaikasta oli ohi jo ensimmäisen pelin, kun jälkeen Schalke hävisi kotiottelunsa 1-6. Nyt saksalaiset ovat Samin mukaan hyvin valmistuneita.

- Me uskomme itseemme, ja fanimme uskovat meihin. Lähtökohdat menestymiselle ovat kunnossa, Sam tunnelmoi.

Neljännesvälierän ensimmäinen osaottelu pelataan keskiviikkona Schalken Veltins-Areenalla 21.45 Suomen aikaa.

Toinen osaottelu on vuorossa maaliskuun 10. päivä Santiago Bernabeulla.