Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Hiihdon Suomen Cup viestit
  • Katowice Minor CS:GO
  • Lentopallon Challnege-cup:PerPo - Poitiers
  • Lentopallon CEV-cup: VaLePa - Kladno
  • Supercoppa Juventus - Milan

Hetemaj kapteenina Chievon vierastappiossa - Parmalla ei ollut varaa järjestää kotiottelua

Perparim Hetemaj toimi Chievon kapteenina veronalaisten 0-3-tappiossa Italian Serie A:ssa. Parman ja Udinesen välinen kohtaaminen oli peruttu, koska parmalaisseuralla ei ollut varaa järjestää ottelua Udinesea vastaan.

urheilu
Perparim Hetemaj taistelee pallosta
Perparim Hetemaj taistelee pallosta (arkistokuva)EPA

Suomen maajoukkueen työmyyrä Perparim Hetemaj kantoi Chievon kapteenin nauhaa, kun veronalaiset haastoivat Empolin vieraskentällä. Joukkueet olivat Italian Serie A:ssa tasapisteissä ennen sunnuntain kohtaamista.

Chievon kapteeni Hetemaj repi, juoksi ja raastoi ottelussa tuttuun tapaansa, mutta muutamat vaaralliset keskitykset ja pystysyötöt eivät sunnuntaina riittäneet kotijoukkueen puolustuksen murtamiseen.

Empolin toppari Daniele Rugani aloitti toskanalaisten maalinteon 23. peliminuutilla. Rugani puski pelivälineen Chievon maaliin Mirko Valdifiorin mainiosta keskistyksestä. Toisella puoliajalla Empolin kaksikko Massimo Maccarone ja Matias Vecino järjestelivät vielä kaksi lisäosumaa. Vecino syötti ja Maccarone viimeisteli molemmat maalit.

Empoli nousi 3-0-kotivoitolla kolmen pisteen päähän Chievosta. Veronalaiset ovat tappion jälkeen Italian pääsarjassa sijalla 16. Eroa putoamisviivaan on neljä pistettä.

Parmalla rahat lopussa

Serie A:n jumbojoukkue Parma ei ole maksanut palkkojaan kesän jälkeen. Parmalle asetettiin takaraja minimaksujen suorittamiseen 16.2. mennessä, mutta seura ei onnistunut edes liigan asettamissa minimimaksutavoitteissa. Pelaajat ja seuran henkilökunta ovat edelleen ilman rahojaan.

Tällä viikolla Parman tilanne oli kehittynyt niin heikoksi, ettei seuralla ollut edes varaa järjestää sunnuntaiksi kaavailtua kotiotteluaan Udinesea vastaan. Parma ilmoitti että, se ei pysty maksamaan järjestyksenvalvojien palkkioita ja pyysi liigalta lupaa ottelun pelaamiseen tyhjille katsomoille.

Serie A ilmoitti, että katsomoa ei pelata tyhjille katsomoille, vaan se järjestetään myöhemmin, liigan ilmoittamana ajankohtana. Täten ottelu jäi sunnuntaina pelaamatta.

Italian Serie A 22.2.2015

Milan - Cesena 2-0 (1-0)

Empoli - Chievo 3-0 (1-0)

Verona - Roma 1-1 (1-1)

Lazio - Palermo 2-1 (1-1)

Parma - Udinese _peruttu _

Fiorentina - Torino klo 21.45

Lähteet: Guardian

Suosittelemme

Tuoreimmat