Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Nummelin tuohtui erikoisesta rangaistuksestaan

TPS nöyrtyi Kärppien kyydissä tiistain liigakierroksella. TPS:n Petteri Nummelin sai erikoisen 5+20 minuutin rangaistuksen ajassa 60.00.

urheilu
Petteri Nummelin kuvassa
TPS ja Petteri Nummelin joutuivat pettymään.Tomi Hänninen

TPS kärsi 1-2-tappion Kärpille tiistain jääkiekon liigakierroksella. Kotijoukkueella oli mahdollisuutensa ylivoimilla, mutta surkea ylivoimapeli kostautui ja Kärpät vei täyden potin Turusta.

- Meille tuli liikaa kiekon menetyksiä. Emme pystyneet Kärppien lailla pelaamaan kiekkoa kontrollissa syvälle. Emme päässeet kertaakaan ylivoimahyökkäyksiin, mutta vastustaja pääsi, TPS-puolustaja Petteri Nummelin kommentoi.

- Olen aikamoisessa liemessä ollut peliurallani, mutta en muista, että ihan näin paljon olisi joukkueessa miehiä vaihtunut. Pukukopin ovi on ollut kuin saluunan heiluriovi. Jälleen tuli yhden maalin tappio. Niitä on kauden aikana tullut melkoinen määrä. Hyvin tämä nuori joukkue pelaa, sitä ei voi kukaan kieltää. Nyt vaan oli parempi vastassa, Nummelin myönsi.

Nummelin sai 5+20 minuutin rangaistuksen pelikellon näyttäessä aikaa 60.00.

- Kävin kysymässä siltä kaverilta, että oliko hän tuomari vai jotain muuta. Ei sillä ainakaan Kärppien pelipaitaa päällä ollut, tuohtunut Nummelin kertasi.

Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen oli silmin nähden tyytyväinen voittoon.

- Ottelun alku ja koko ensimmäinen erä oli meiltä todella nihkeää. Päästiin toisessa erässä peliin mukaan. Pitää myös muistaa, ettei sarjataulukkoon kannata katsoa. TPS oli viidestä viimeisestä ottelustaan voittanut neljä ja tänään se ei päästänyt meitä helpolla. Nuori aktiivinen ryhmä teki ottelusta meille tosi vaikean. Täytyy olla tyytyväinen pisteisiin.

Kärppien pitää saaada otteisiinsa uutta puhtia, jos se aikoo uusia viimevuotisen finaalipaikkansa. Tällä pelillä, mitä se tänään esitti, taipaleesta kohti toivottua finaalia tulee todella raskas.

Turkka Talonen
Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat