Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 18.7.

Veikkausliigaa Ylellä 2015 – "Täysin uudenlainen tv-tuote"​

Yle esittää seitsemän Veikkausliigan Futiskierros-lähetystä kaudella 2015. Ensimmäinen lähetys nähdään 12. huhtikuuta pelattavalta Veikkausliigan avauskierrokselta.

urheilu
HJK:n fanit Töölön jalkapallostadionilla.
Tomi Hänninen

Yle on tehnyt Veikkausliigan kanssa sopimuksen seitsemästä Futiskierros-lähetyksestä kaudella 2015. Lähetyksiä nähdään läpi kauden huhtikuusta lokakuuhun sunnuntaisin pelattavilta Veikkausliigan kierroksilta. Ensimmäinen lähetys seuraa Veikkausliigan avauskierrosta, joka pelataan sunnuntaina 12. huhtikuuta.

Futiskierros poikkeaa perinteisestä ottelulähetyksestä, jossa seurataan vain yhtä ottelua. Futiskierroksessa on yksi pääottelu ja muista samaan aikaan pelattavista otteluista nähdään maaleja ja muita huippuhetkiä.

Yle näytti yhden Futiskierros-lähetyksen viime kauden Veikkausliigasta. HJK:n mestaruus ratkesi syyskuussa 2014 esitetyllä kierroksella. Futiskierros kiinnosti yleisöä ja keräsi runsaasti positiivista palautetta.

- Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme taas esittää Veikkausliigaa ja mielestämme Futiskierros konsepti on oiva lisä tarjontaamme. Viime syksynä toteutettu Futiskierros pilottilähetys oli toiveita herättävä ja odotammekin innolla alkavaa kautta, kommentoi Ylen tapahtumaurheilun ja urheiluoikeuksien päällikkö Robert Portman.

- Olemme kehittäneet Futiskierrosta jo pitkään ja koemme, että meillä on käsissämme täysin uudenlainen tv-tuote. Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten keskustelut Ylen kanssa ovat edenneet, toteaa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

- Kaikki joukkueemme pääsevät esille lähetyksissä, eikä tapahtumia tule varmasti puuttumaan. Tämä voi olla todella kova juttu kotimaiselle jalkapallolle ylipäänsä, Marjamaa arvioi.

Veikkausliigan ensimmäinen Futiskierros nähdään sunnuntaina 12. huhtikuuta. Kierroksen ottelut:

RoPS – HJK
FC Lahti – FC KTP
FF Jaro – IFK Mariehamn
Ilves – KuPS
HIFK – VPS
FC Inter – SJK

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat