Kaksi nuorta brassia huippuseurasta lainalle FC Lahteen

FC Lahti virittelee yhteistyötä brasilialaisen Fluminensen kanssa. MYPA:n riveistä tuttu Leandro Motta ja Matheus Alves siirtyvät lainasopimuksilla Lahteen.

FC Lahden joukkue tulevalle Veikkausliiga-kaudelle on valmis, kun brasilialaiset Leandro Motta, 23 ja Matheus Alves, 21 siirtyvät Kuhnureiden riveihin.    

Kaksikko on brasilialaisen suurseuran Fluminensen pelaajia. Viime kaudella huippuseura teki yhteistyötä Veikkausliigasta pudonneen MYPA:n kanssa. Seuran entinen toiminnanjohtaja Marco Manso toimii edelleen Fluminensen Skandinavian edustaja, joka on helpottanut asioiden hoitoa FC Lahden kannalta.

- Pelaajat tulevat meille vuokralle ja ehdot ovat meille järkevät. Yhteistyön lisämahdollisuudet selviävät lähiviikkojen aikana, mutta oleellista meille on mahdollisuus saada juuri tarpeisiimme sopivia pelaajia hyvillä ehdoilla ja luotettavalla toimintamallilla, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen kertoi.

Seuran päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottaa innolla hyökkäyspäässä viihtyvän kaksikon vastaan. Motta kärsi viime vuonna loukkaantumisista, mutta sai tililleen 25 kamppailua MYPA:n paidassa. Alves on pelannut lainalla muun muassa Ranskan toiseksi korkeimman sarjatason Istresissä  

- Näiden pelaajien myötä rupeaa olemaan leveyttä ja laatua. Voidaan lähteä luottavaisin mielin kauteen, Korkeakunnas totesi.