Suora

  • Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo, mitä voittamiseen vaaditaan
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - BRA

Lukon kone puksuttaa - Kärppien vuoro kokea maalinteon tuska

Rauman Lukkoa vastaan maalinteko on tällä hetkellä todella vaikeaa

urheilu
Toni Koivisto, Lukko-hyökkääjä
Toni Koivisto, Lukko-hyökkääjäTomi Hänninen

Tiistaina sen totesi KalPa ja torstai-illan kamppailussa sen sai tuta Oulun Kärpät.

arjakärki Kärpät pystyi hallitsemaan kamppailua kiekollisesti, mutta kun kotijoukkue Lukko puolusti järkevästi ja peräänantamattomasti, oli Kärppien tyytyminen maalittomaan tappioon.

Raumalaisten viisikkopuolustus on viime aikoina hioutunut sille tasolle, että maalipaikoille pääseminen Lukkoa vastaan on hankalaa. Lukko pystyi ajamaan Kärppien hyökkääjät poikkeuksetta pois parhailta tekopaikoilta ja lopun hoiteli, hyvään kevätvireeseen päässyt maalivahti Ryan Zapolski.

Oululaisten pelaaminen on viime aikoina hieman yskähdellyt ja onkin syytä pohtia onko syynä jonkin lainen tiukempi harjoitusjakso vai ovatko joukkueeseen viime hetkillä tulleet pelaajamuutokset hajoittaneet porukan harmoniaa?

Kärppähyökkääjä Mika Pyörälä ei juurikaan ottelun jälkeen joukkueensa otteita selitellyt. - Joo tiukkaa vääntöä oli, tila ja aika oli vähissä ja maalille pääsy oli todella vaikeaa, Pyörälä totesi.

- Lukko oli kärsivällinen ja pelasi järkevästi, keskittyi enemmän puolustamiseen ja onnistui siinä, myönsi Pyörälä.

Lukon avausmaalin tehnyt hyökkääjä Toni Koivisto oli tyytyväinen kotijoukkueen esitykseen. - Ennen kaikkea pelattiin hyvä tiivis puolustuspeli, toki Kärpilläkin oli omat paikkansa, mutta onnistuttiin omissa tekopaikoissa, Koivisto myhäili.

- Oma pelimme on saatu kuosiin yhdessä tekemisen kautta ja maalilla Ryan Zapolski on pelannut jälleen omalla tasollaan, Koivisto paalutti.

Mika Heino, Rauma

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat