Suarez jälleen Barcelonan syömähammas

Luis Suarez oli vahvasti mukana kaikissa maaleissa, kun FC Barcelona voitti La Ligan häntäpään seuran Granadan vieraskentällä 3-1.

Luis Suarez oli oivalla pelipäällä Granadaa vastaan. Kuva: EPA / Alejandro Garcia

Luis Suarez osui kahdesti viikolla Manchester Cityä vastaan ja uruguaylainen oli jälleen oivassa vireessä, kun Barcelona kukisti Granadan Espanjan liigassa.

Barcelona siirtyi avausjaksolla johtoon Ivan Rakiticin osumalla. Kroaatti pääsi laittamaan pallon verkkoon Suarezin laukauksen paluupallosta. Toisella jaksolla Suarez vei Barcelonan kahden maalin johtoon ennen Granadan Fran Ricon kavennusta rangaistuspotkulta.   

Kaksikymmentä minuuttia ennen loppua Suarez petasi epäitsekkäästi paikan Lionel Messille, josta argentiinalaistähti ei voinut epäonnistua. Osuma oli Messin kauden 27:s liigassa ja hän on enää kahden maalin päässä maalipörssiä johtavasta Real Madridin Cristiano Ronaldosta.

Barcelona kavensi Realin etumatkan sarjan kärjessä yhteen pisteeseen, kun madridilaisilla on ottelu vähän pelaamatta. Sarjakärki kohtaa sunnuntai-illan myöhäiskamppailussa Villarrealin kotikentällään.